cheeter ([info]cheeter) rakstīja,
@ 2005-12-16 16:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Atgriežos ar pārdomām
Latviešu - krievu attiecības
ir kljuudaini protams visus LV dziivojoshos krievus lamaat par okupantiem , tas ir tikpat tuvredziigi kaa lamaat vinjus visus par komunistiem. Ekvivalenti tam kaa latvieshus par fashistiem. Bet redzi ir taadi kam ir izdeviigi lai latvieshi buutu nacisti, kaa arii taadi kuriem izdeviigi lai krievi buutu okupanti.
Te ir viena maza probleema, meegjinaat saprast to, ka neba jau sheema Stacija - Vilciens - Krievija ir reaala un kaut ko atrisinaatu, ne arii rakaashanaas veesturee meegjinot kaadu nomazgaat baltu, tjipa nebija okupaacija bija pilna Latvija fashistu, ne arii otraadi, ka tagad viss ir slikti deelj okupantiem. Taas visas ir pat ne puspatiesiibas, bet veikli sagrozijumi, lai tautu tureetu paklausiibaa peec principa - skaldi un valdi.
Krievijai vajag aareejo ienaidnieku gar robezhaam, lai buutu kam pieveerst savas neapmierinaataas tautas uzmaniiba, savukaart muusu politikjiem, kas pat nezin izskaidrojumu darba speeka aizpluushanai uz Īriju :))) .... arii vajag ieksheejo ienaidnieku, lai neviens ar dakshaam neietu pa Riigas ielaam un pieprasiitu ekonomisko jautaajumu risinaashanu, nevis kosmeetiskas darbiibas.
Visaa shinii uudens virpulii mees arii griezhamies liidz galvas reibonjiem.
Taa slaukt kaa slauc muuseejos ( latvieshus un latvijas krievus kopaa ) nekur citur pasaulee neslauc, ja citur nodoklju vai cenu izmainjas par 1-2 % izsauc stihiskus nemierus, tad muus pat 10 - 20 % nespeej satraukt.
Un esam mees visi kopaa taada peleeka inerta massa... gan latvieshi, gan krievi, luuk par ko buutu jaadomaa... proti, kaa kopiigi labot situaaciju valstii, nevis par to, kas vainiigs pie taa, kas notika vai nenotika pirms 55 gadiem,.... paskatiisimies labaak uz to ko neizdarija peedeejajos 15 gados un kaapeec esam tur kur esam !!! Un kas vainiigs pie shiem 15 gadiem totaalas nabadziibas un dazhu personu milzu bagaatiibas... pat anglijas futbola klubus jau dazhi grib pirkt.... un kaa redzam "biezajaa" galaa ir gan letinji, gan krievi, jo vinji nevis savaa starpaa kasijaas, bet sekmiigi visu prihvatizeeja !!! Taa luuk.... mir i družba narodov Latvii.... nu tjipa taa kaut kaa...
Tādu pašu textu iepostēju "draugiem.lv" bij tur karsta saruna...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?