Cemical ([info]cemical) rakstīja,
@ 2004-12-20 15:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Darba ziemassveetku balle..
Taa...
Piektdien bija ZSveetku Balle Darbam.. Klubaa Alcatraz...
Nu ritiigi forshi gaaja..
Ar darbabiedriem bijaam uztaisiijushi fienu ritiigi forshu grupu, speeleejaam tur visaadas um ca umcaa dziesmas.. un Viss klubs vienkaarshi bija super paarsteigti un atsauciigi..
Godiigi sakot shitas bija pirmais taads koncerts kuraa es speeleeju.. Taadu atsauciibu es nebiju gaidiijis.. viss klubs vienkaarshi fano.. dejo.. dzied liidzi.. aardaas.. kruta vot tas bija tik tieshaam kruta..
He atsauksmes jau ar labaas.. Kur tu iemaaciijies taa sist bungas.. kur tu shito kur to.. kaa taa un kaa savaadaak.. Interesanti.. Galvenais jaaskataas, lai nesakaapj pauriitii..:)) Bet nenoliegshu - pacilaatiibas sajuuta, un paaraakuma (tieshi bungu sishanas zinjaa paar koleegjiem.).:)) IR..
Okz...
tuvojaas sveetki, nezinu vai te vairs ienaakshu liidz jaunajam gadam..
Taatad - lai jums labi nosvinaas.. Gan Zsveetki, Gan Jaunais Gac..!!! Esiet praatiigi, nedariet muljkjiibas, nebrauciet dzeerumaa, ar saluutu uzmaniigi (japaanji ir labi tehnikji nevis pirotehninkji..:))) lai jums ir shampiitis , pilns veedes, miiljotie cilveeki blakus, labs gariigais un viss izdodaas kaa cereets!!! AA - un daavanas!! Daavanas sanjemiet taas kuras gribiet!!! Starpcitu var jau nedaudz pateikt priekshaa kaadam (vismaz caur pukjiiteem) to ko veelies sanjemt..!!
Okz..2..
Parasti klausos visu, kas ir, bet shoreiz esmu izveeleejies kaut ko labu (vispaar suudiigu muuziku censhos neklausiities) -=Chop Suey no System Of A Down=-
Okz..3..
Chau
Liidz naakamajam postam..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?