savvaļas augs - Par vsk noskrien, tikai ne vsk noskrien līmenī. [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

Par vsk noskrien, tikai ne vsk noskrien līmenī. [28. Feb 2012|22:08]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

Sena puspatiesība/joks vēsta:
-Esi slims?
-Esi ārsts?

Ainīc rakstīja:

Jā... un vēl, ja par katriem noskrietiem km maksātu naudu tad to vien darītu kā skrietu un skrietu :)

Savukārt... "Ja par katru pateiktu vārdu nāktos maksāt, tukša runāšana ātri izbeigtos."
~šķiet viena pāris gadsimtus sena ļurkstētāja atziņa.

Ar arle šis tas skaidri nav kārtībā, bet ko lai iesāk? Viņš pavisam nav girts. Bet tāpat viņš gudrs netaps :) Ir skaidrs, ka šādu raksturu var veicināt ARĪ kādu konkrētu vielu trūkums organismā, bet kurš pateiks kādu... . Un pat ja pateiktu, nenoticēs taču.

Es mazliet sapratu to, ko sāku novērot jau pagājušā vasarā noskrien forumā - Pļāpāšanu. Ka padodiet tik tēmu, ko pateikt atradīsies. Tas, saprotams, degradē. Bet... parunāties taču gribās. Ko darīt gan es nezinu. Ko tu darīsi, ja cilvēki sevi nedisciplinē.

Tam paralēli, manuprāt, vērojama vēl viena lieta. Forums pēc tēmām (virsrakstiem) ir baigi kvalitatīvs un nepiegružots. Bet šajā nozīmē gribētos teikt - sterils. Un tas nozīmē, ka kāds (t.sk. es), kas gribētu, ko "vieglāku" palaist tautās (papūst pīlītes), to nedara. Tā paši sevi apzogam, bet ko darīsi, ka zelta vidusceļš ir tik šaurs.

Patiesībā arles negatīvisms mani stipri kaitina. Gribas teikt "TU STULBS ESI!?" (lielie burti - kliegšana)
Ja par mēneša noskrienieša titulu (kuru šomēnes man izdevās uzminēt :) :) :) ) Tad domāju tā "apakšvirsraksts" ir "Mēneša iedvesmotājs", jo runa jau ir par šo netveramo kategoriju - iedvesmu. Par labajiem stāstiem. Veiksmes, cīņu, neatlaidības, nepadošanās stāstiem.


Vēl man jāpadomā par Leldes pieminēto "Tu parādies katrā trešajā titulbildē". Tam, iespējams, vajadzētu mainīties. Ne jau tāpēc, ka man nepatīk redzēt sevi savas mīļākās mājaslapas galvnē, nē. Vienkārši tāpēc, ka dabiskā kārtā citi kļūst aktīvāki. Katrā laikā savi aktīvie. Un "ir jāprot aiziet" :D Runāju kā patiess veterāns, ne? :) Bet kaut kādā nozīmē, interneta laika skaitīšanas nozīmē, tādi arī mēs, kas bija sākumā pie šī klubiņa, arī esam.

Ar smaidu atceros Ozolniekos elie pieminēto, ka viņa ļoti vēlas būt titulbildē. :) Labi, ne titulbildē, bet skaistā rakstā viņa iekļuvināja sevi.


Un ja jau, tad jau. Man joprojām šķiet, ka traumu daudzums noskrieniešu rindās ir pārāk liels. Un tas ir saistīts tikai ar "nemērenību"! Pievienojos Noveičukai par pārāk vieglprātīgu attieksmi pret maratonu, arī pret pusmaratoniem. Tās programmas ir MINIMUMU MINIMUMS (kā teica mana fizikas pasniedzēja Jemberga).

Tas notiek savstarpējās uzkūdīšanas dēļ. Nav šaubu, ka arī savu neprātu (1. maratonu) skrēju, jo bija nogurdinājusi Mošķa "zvanīšana" (es nedomāju pa telefonu, es domāju nemitīgu atkārtošanu). Starp citu jā, tas noteikti ietekmēja manu sirdi uz slikto pusi.


Lūk tā, nebūsim vieglprātīgi un šādus tekstus burkšķēsim klusi pie sevis, nevis iekš noskrien :)

Šis "garadarbs" netika noskrien forumā, jo... mani pārprastu, nesaprastu. Un šīs jau ir tikai gaudas un uzsaukumi, te nav risinājumu.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]mth
Date:29. Februāris 2012 - 00:33
(Link)
vienā titulbildē ir pat Toms, pats esmu veiksmīgi izsprucis
bet vecbiedrs Tu esi gan, jā

par to minimuma minimumu vēlreiz apdomāju šovakar skrienot mājup no skolas cauri Mežciemam. Nav reāli tautu sabremzēt, vismaz patreiz ne. Ja atmestu komercializāciju, tad varētu mēģināt garajos gabalos taisīt līdzīgu punktu kvalifikāciju kā UTMB. Vai arī katram pie reģistrācijas jāuzrāda saskrietie kilometri treniņos, vai vismaz sava oficiālā trenera un ārsta rekomendācijas
[User Picture]
From:[info]grao
Date:6. Marts 2012 - 10:33
(Link)
Nesaprastu, tiesa.

Principā tev taisnība par to uzkūdīšanu un traumēšanos. Taču no otras puses — tas reizēm ļoti palīdz nesākt palaisties. Reizēm.

Katrā ziņā uzdrošinies noskriet maratona distancē nevajadzētu rīkot. Pārāk individuāla lieta.
[User Picture]
From:[info]celies
Date:6. Marts 2012 - 21:32
(Link)
Tas risinājums būtu informācijas telpas piepludināšana ar "mērenības" garu. T.i. cik skriet, cik atpūsties. Ko vēl pasākt bez skriešanas.

Kā jau sākumā biedrs Krishjohn bija pielicis pie sienas - atpūta ir treniņa sastāvdaļa.

Jā citiem ir grūti saņemties, patiesību sakot esmu cita kaluma cilvēks un man ir grūti saprast tos cilvēkus. Man liekas tā, ko es gribu, to es daru. Ja negribu, tad nedaru. Bet nevis it kā gribu, bet tomēr nespēju saņemties. Nu tad nemāna sevi un viss. Visi tak nebūs skrējēji.

Pašam šī nodarbe nudien aiziet otrā plānā. Ir teniss, kas patīk un saprotams, prasa laiku. Ir šaušanas treniņi bērniem, ir mazliet karatē. Dzīve tik raiba. Ja vēl , tad vispār neatliktu laika nekam.