canjpru ([info]canjpru) rakstīja,
@ 2010-05-14 15:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
eiro/dolāra kursus ir interesanti vērot. šodien sarēķināju, ka mazāk ikdienā tērēju, nekā (džīzus-f-kkkrrrraist!!!) zaudēju eiro kā galveno valūtu turot.
labi, hongkongai bija atvēlētas 3 dienas, no tām 2 pavadītas zem zobusāpēm. labi ka ir 20.g.s. un ir antibiotikas izdomātas. slikti, ka, pērkot bta apdrošināšanu gadu ilgam ceļojumam, esmu dabūjis polisi, kurā viens no punktiem saka, ka `polise darbojas ne vairāk, kā 30 dienas pēc kārtas katrā atsevišķā braucienā. braucienu skaits nav ierobežots, tomēr apdrošināšanas periodā nepārsniedzot šajā polisē norādīto dienu skaitu.` nezinu, kas ir domāts ar vārdu `brauciens`, bet tik un tā, tas pagaidām ir mans lielākais uzmetiens (sveiciens no dzimtenes, ja). nu, otrs pēc eiro krituma, tomēr.
rīt lielais pārlidojums, atgriezīšos atpakaļ pareizajā laikā, atgūšu zaudēto dienu, kas pazuda pirms pusotra gada datuma maiņas līniju (angliski skan labāk un nozīmīgāk - `International Date Line`) šajā virzienā šķersojot. t.i. otrais/garais lidojums sākas 15.maijā 23:00, beidzās - 15.maijā 19:15.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]galzon
2010-05-16 08:44 (saite)
ātrāk paliksi vecs.... ;)

A mēs par Euro gavilējam (piedod) u ceram uz vēl..... :)

P.S. par vecumu - nesen bija pirmoreiz sajūta, ka Tu es nevis VESELUS 3 (un bišķin) gadus vecāks, bet TIKAI. Laikam tiešām vecums ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?