canjpru ([info]canjpru) rakstīja,
@ 2009-12-15 18:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pavisam cits gaiss!
nakts vilciens no kalkutas bija viena izprieca, jo bija iisaakais paarbrauciens kaads liidz shim bijis ar vilcieniem (tikai 10h), turklaat, bijaam 6 tuuristi vienaa `kabiinee`, liidz ar to vareeja paaraak neuztraukties par mantu droshiibu.
siliguri uztaisjaam tuk-tukaa saspieshanaas rekordu - visi seshi + somas. normaali. izkaapjot uzreiz uzzinaajaam ka darjeelingaa ir 4 dienu streiks un tamdeelj tur nekaadiigi netikt. nu, neko. bija jaapaliek siliguri (garlaiciiga pilseeta) un jaagaida kad streiks beigsies. otrs variants bija braukt uz blakus esosho nepaalu, tachu nebija paarlieciibas ka taa buutu pareizaakaa riiciiba un labi, jo streiks beidzaas jau peec vienas dienas un visi celji uz darjeelingu bija valjaa. priekshroku devaam dzhipam un taa bija pareizaa izveele, jo 3h celjsh pa shauriem, staaviem serpentiiniem nepaartraukti veda augshup kalnos. nezinu kaa ar autobusu tur var izbraukt.
pilseeta forsha, cilveeki forshi (maz indieshu, vinji jau man saaka biku, biku... ;P), tikai laika apstaaklji nav no forshaakajiem - to 3 celjaa pavadiito stundu laikaa vajadzeeja no t-krekla, shortiem un ieshljuuceneem paargjeerbties pilnaa ziemas ekipeejumaa (un tagad jaaiet viesniicniekam luugt lai izdomaa kaa tos neaizveramos logus tomeer var aiztaisiit ;P), turklaat, kas viss chaabiigaakais - ir nesezoona, kas izpauzhaas kaa liela migla, maakonjainiiba, kalni ljoti maz redzami ir...
labi, man pirksti nosalushi.
reku bilde kaa te skaidraa laikaa izskataas:



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]galzon
2009-12-15 15:50 (saite)
neraud, nerau par tiem nosalušajiem pirkstu galiem. Mums te ap mīnus 15 turās, sola vēl..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]canjpru
2009-12-16 15:45 (saite)
lv -15 ir ok, it sevishkji ja miteklii/pilseetaa ir elektriiba vai dajebkaada apkure.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]galzon
2009-12-17 08:17 (saite)
bet nava labi, ja auto aķis nomirst (nu jau labi) un sīkie uz b/d ar kājām jāved. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?