canjpru ([info]canjpru) rakstīja,
@ 2009-12-08 18:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nee, tomeer nav taa bilde no blakus viesniicas jumta.
tadzhmahals tomeer nebija tik neiespaidiigs kaa biju domaajis, tachu nekaa ljoti iipasha tur arii nebija. varbuut, ja nav neviena mosheja vai cita musulmanju celtne ieprieksh redzeeta, tas leikaas kaut kas wow-wow-wow. parasta mosheja, tik balta un ar daargu ieeju.
pati agra noteikti ir nemiiliigaakaa, liidz shim redzeetaa pilseeta. daudz uzbaaziigu suveniiru paardeveeju un rikshu piedaavaataaji.
rikshas. man nepatiik takshi, jo netiik doma ka samaksaaju un tad viens mani kaa kundzinju kaut kur aizved. ar velorikshaam ir veel trakaak, jo kaadam manas slinkaas kaajas, pielietojot fizisku speeku, ir kaut kur jaaaizmin. taas manaa neizmantojamo transportu sarakstaa ir pashaa augshpusee. tik rukshotaaji parasti nesaprot tuuliiteeju atteikumu un meedz miities liidz un, runaajot pashi ar sevi, nolaist leenaam cenu. taa nu viens bija gatavs veselu stundu mani pa 5 ruupijaam (~5santiimi) vizinaat. nea, nea, paldies...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]galzon
2009-12-08 22:04 (saite)
rikshas
Veel jau var domaat, ka tam mineejam taas piecas ruupijas ir gana daudz un arii vinjam eesti gribaas, taapee, negaidiit liidz kauleejas, bet kaadam to ruupiju ljaut nopelniit.
Bet tas taa..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]canjpru
2009-12-11 16:03 (saite)
visiem jau visaadus darbus gribaas, bet ne visi manam praatam ir pienjemami.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?