Mano ([info]cacoethes) rakstīja,
@ 2009-10-12 08:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
alauksta
neatceros laiku, kad mani buutu paarshalcis tik dziljsh un bezdibeniigs riebums, nicinaajums un ljaunaakaa vulgaritaates atskaarsme par kaadu, kas reiz ticis par tuvaako taalaakajaa sirds kambariitii iesleegjots.
Tik saudziigi, ka ne dedzinoshaakais saules stars, ne kodiigaakaa skaabaa lietus laase to neaizskartu.
Sen gaidiiju mirkli, kad par sevi manii, kaa visai pashpietiekamai buutnei, liks maniit pashsaglabaashanaas instinktinjsh un zaudeeta laika apzinja, tad nu luuk, shkjiet tas beidzot ir atgadiijies ne ar vienu citu kaa mani!
Pirms gada buutu domaajusi, ka visa shii maniakaalaa peripeetija par altruismu un sevis kailu liidz jeelumam, saapiigaako upuri kaa augstaaka - respektiivi - glaabjoshas un nerimstoshas miilestiibas vardaa tik aatri vien sevi neizsmels.
Kaut jaa, laika jeedziens ir relatiivaaks par jebkuru uudeskraasaa toneetu eenu, bet tas nu taa.
Iespeejams biokjiimisks apnikums un sevis atkal sastapshana -iemiileeshana, sevis - gana esmu jutusies apdraudeeta, nemiileeta, vienaldziibaa truudosha un auksta.
Shis buus burviigs rudens, tajaa dominees dienas laiks un konstruktiivs plaaninjsh par doshanos liidz ar gaajputniem, lai buutu vieniigi sev!
Sasodiits, es tachu esmu tik jauna, tik dziives piepildiita un speecinjota - jaa, to es juutu tikai tagad, kad teju vai paakarusies elles moku lokos!
Es esmu dziiva!
Un ljoti pozitiivi laadeeta, visi energjeetiskie miinusi tam, kursh tik ilgaa laika peridoaa sniedzis man tik nozheeljami maz emocionaalu un fizisku orgasmisko izjuutu.
Par briiviibu un skaistumu manii, esmu paarlieku porcelaaniska, trausla un maiga, lai savruktu zem netiiras veljas un alkohola garainju smoga, viirieshi to destruktiivakajaaa izpausmee ir absoluuti nebaudaami, yeah!
Un shii nakts bija iipasha ne vien ar slimiigu nemieru un nodeviibas izjuutu sevii, bet sniegs, pirmais, jau oktobra viduu!
Ir riits, netaalu no manis kaads shnjaakulo, no orgjijaam ljoti piemeerotas un klasiskas medusmeenesha gultas esmu paarvaakusies uz nemiiliigu un mazliet izguleetu diivaanu, jo nespeeju guleet blakus tam, kas nekad vairs nebuus mans - bet piederees leetaam baaru naktiim sadaliijies neveertiigaa siiknaudaa - visiem un nekam!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]khrshnot
2009-10-12 12:27 (saite)
spēcīgas izjūtas triecas no tava teksta. (un iemeta man galvā atmiņu par ļoti līdzīgām izjūtām pirms kāda laika, ko tagad vien dēvēju par caurumu sāva dzīvē)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?