dorotija ([info]c3po) rakstīja,
@ 2008-05-17 14:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:black books- 1x5 the big lockout

psihōze čībās un rītasvārkos
āāāāā! tikko atklāju, ka es esmu atstāta viena pati mājās!!!!
mamma! āā! visu laiku domāju, ka šodien ir piekdiena vai kaut kas tamlīdzīgs un viņa kuru katru mirkli nāks pa durvīm un teiks "yahoo!" ( jo tā viņa vienmēr dara, jo tas ir parastais sveiciens.. un lai nemaz nebrīnās, ka par internetu tik daudz jāmaksā,jopcik!)
bet bet bet šodien izrādās laikam ir Sestdiena! āārprāāts! nu jā! viņa taču kautko stāstīja, ka brauks uz Rīgu sestdien uz "hapii kvadrātā" fotoizstādi, jo esot taču jāpaskatās, ko bērns sabildējis vai kaut kā tā.
un tas nozīmē, ka šonakt ir muzeju nakts!? āā! un es atkal to nokavēšu?! sasper kociņ, es vienmēr to nokavēju/noslimoju/noguļu utt. tāpat kā man iepriekšējos gados ļoti negāja ar Valpurģiem, piemēram, iepriekšējos es it kā biju solījusies palīdzēt paorganizēt, bet tā vietā gulēju mājās un miru, un pa ļāvu lai vecais sesks aizstiepj mani pie ārstītes, jo pati es neko sakarīgi paiet nevarēju.. brrrrr. un ko tagad? aaaa!
laikam turpināšu skatīties "Black Books" nu ziniet, tas ir tik smieklīgi! esmu apsalūtā sajūsmā par to serijālu, paldies, Tam Tur, kurš man ieteica viņu paskatīt :) mmm. un tagad es iesaku arī visiem jums: paskatiet viņu! nu Black Books! nu jebkuru sēriju!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?