brookings - [entries|archive|friends|userinfo]
brookings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 16th, 2023|10:19 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Gribu pievērst jūsu uzmanību šai sarunai.

Esmu diezgan pārliecināts, ka dati par iedzīvotāju skaitu (no 2021. gada tautas skaitīšanas) un UKHSA vakcinācijas rādītājiem pierāda, ka vakcinēto mirstības rādītāji no ne-Covid izraisītiem cēloņiem ir daudz augstāki nekā nevakcinētajiem.

Ja šeit ir kāds, kurš joprojām ir kaut kā neitrāls par šo tēmu, varbūt varat apskatīt manus aprēķinus? Iespējams, mēs (es un antiprojekcija) neesam saskatījuši kaut ko būtisku.


linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:May 16th, 2023 - 03:56 pm
(Link)
Manuprāt, pietiek jau ar faktu, ka tiek manipulēts ar datiem, lai noslēptu patieso vakcinēto/nevakcinēto mirstības apjomu. Precīzi dati būtu ļoti noderīgi, bet tādi netiek doti, attiecīgi pati UKHSA nav neitrāla un uzticība, ka jau ar sākotnējiem datiem nav notikusi manipulācija, arī zema.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:May 16th, 2023 - 04:09 pm
(Link)
Viss ir iespejams, bet ja tu pieņem, ka tautas skaitīšanas dati ir pareizi un UKHSA vakcinācijas dati ir vairāk-vai-mazāk precīzi, tu vari skaidri redzēt ONS manipulācijas.

Te ir aprēķini: http://klab.lv/users/antiprojekcija/14649.html?thread=565561#t565561
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:May 16th, 2023 - 04:12 pm
(Link)
Tad jau sarunai jānotiek par to, kas, kā un kāpēc šos datus sagroza. Par manipulētu datu aprēķiniem runāt ir bezjēdzīgi.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:May 16th, 2023 - 04:17 pm
(Link)
Es nepiekrītu. Ja pašas valdības dati liecina par lielāku vakcinēto mirstību, tad jūrā var iekrist daudzas klintis.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:May 16th, 2023 - 04:21 pm
(Link)
Un ja samanipulēs tā, ka rezultāts būs otrāds, vai tad arī būs viss kārtībā?
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:May 16th, 2023 - 04:29 pm
(Link)
Tad ir jautājums, kā saprast viņu motivāciju. Ja jūs neticat visam, ko iestādījums publicē, tad nav cerību panākt dialogu ar atvērtiem neitrālajiem - nemaz nerunājot par patiesajiem - drošiem un efektīviem - ticīgajiem.

Manuprāt, šis ir viens no retajiem gadījumiem, kad vini tiek pieķerts not getting their stories straight.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:May 16th, 2023 - 04:43 pm
(Link)
Ja tas kantoris ir valsts iestāde, tad datiem pēc noklusējuma jābūt publiskiem un precīziem. Datu sagrozīšanas gadījumam jātiek uzreiz izmeklētam, kļūdai novērstai un vainīgajiem sodītiem atbilstoši likumam. Vai arī sanāk, ka arī valsts vadība saņem šādus pat sagrozītus datus, kas var novest pie nepareiziem lēmumiem ar smagām sekām. Vai arī var pieņemt, ka valdība saņem pareizus datus, bet iedzīvotāji sagrozītus, kam atkal jābūt krimināli sodāmai darbībai(nezinu UK likumus).

Kad būs panākts, ka tiek doti precīzi dati, bez sagrozīšanas, tad arī varēs runāt tālāk, ja nebūs par vēlu. Novērst sagrozīšanu, vai izlabot kļūdas nevajadzētu būt pārāk sarežģīti, jo jābūt izejas datiem, pietiktu pat ar tiem, ja varētu uzticēties, ka nav sagrozīti.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:May 16th, 2023 - 07:41 pm
(Link)
Es nepiekrītu. Ja pašas valdības dati liecina par lielāku vakcinēto mirstību, tad jūrā var iekrist daudzas klintis.

Nē nevar. Kamēr paši politiķi un mediji nepasaka. NPC un normiji nav kā tu un es, kas kaut ko pēta, šaubās un domā. Vņiem iedod gatavu informācijas produktu no "drošiem avotiem" un viņi dzer aci nepamirkšķinot. Un dabiski, nenotiks nekāda vainas atzīšana vai remedies no powers that be.

Remember Bezmenov. You can show factual information, photographic or even video evidence in their face and they still wont budge, because they're so far demoralized. Varturi to zina, tāpēc ne par ko neuztraucās un nekad neko neatzīs. People will remember that 20-21 were years of "great plague" 100 years from now and one will have to be fucking sherlock holmes level genius + ardent dissenter to infer that it wasn't the case. But latviens, if such still exist, will still believe that likes of Lembergs is worst latvian villain of all time. If something isn't told in the popular media it doesn't exist for 80% people.

Excuse me for black pill.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:May 16th, 2023 - 10:05 pm
(Link)
You don't think, though, it is interesting to observe a reaction of a faithful one to pretty hard evidence that something is awry? Sure, you have to plant their noses in it, but ...
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:May 16th, 2023 - 11:57 pm
(Link)
Jā, amusing.
From:[info]formica
Date:May 18th, 2023 - 09:54 pm
(Link)
Nenopoteetie ir saglabaajushi galveno antiviirusu barjeru - natural mucosal immunity, iipashi tie, kas nevalkaaja muzzles un kuriem pietika praata elpot caur degunu (skat. Nitric Oxide).

Nopoteetie ir kaa vieglpraatiigi pasazhieri, kas paardevushi peedeejaas bikses (nokaavushi imunitaati ar clot-shot'u), nopirkushi no veikliem zeljljiem (tv propagandoniem) biljeti uz vakardienas vilcienu (origjinaalo viirusu) un gaida to uz perona februaara spelgonii (Omikrona sezonaa).

https://philipmcmillan.substack.com/p/natural-mucosal-immunity-is-the-bubble

https://medium.com/science-for-life/the-transformational-science-behind-humming-24f492575140

https://theconversation.com/the-right-way-to-breathe-during-the-coronavirus-pandemic-140695