brookings - [entries|archive|friends|userinfo]
brookings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 4th, 2020|11:45 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:December 5th, 2020 - 09:55 am
(Link)
Un? Kāds tam sakars ar manu komentāru?
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:December 5th, 2020 - 10:23 am
(Link)
Tev tiešām visā nopietnībā šķiet, ka tie “varoņi”, kā Tu vinus nicīgi sauc, speciāli vilkās visus aplipināt? Parasti jau “projekts jāpabeidz”, “nav, kas strādā”, gan jau arī “nebūs slimības pabalsta, jo alga aploksnē” utml.iemesli.
Brookings ieraksts jau ir par to, ka tagad arī bez visām iesnām šie vairs nav pietiekami iemesli, lai ietu uz darbu. Netflix and chill, vai ja neesi vismaz vidusšķira, tad starve and die, jo “ja nu tante nomirs”.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:December 5th, 2020 - 10:35 am
(Link)
Tev tiešām visā nopietnībā šķiet, ka mans komentārs bija par cilvēkiem, kuri citādāk nevar? Es pati esmu vairākas reizes dzīvē ar iesnām un augstu temperatūru gājusi un darījusi, jo citādāk nevar. Nē, es runāju par tiem, kurus pati esmu dzīvē novērojusi, kuri pavisam mierīgi varēja arī palikt mājās, bet tik vai tā vilkās uz tiem darbiem un skolām, lai šņaukājoties lupatiņā staigātu pie visiem klāt un stāstītu, cik viņiem grūti, bet re, kā tomēr atnākuši gan.

Mana atbilde taču bija uz šo tava komentāra daļu: "True gādīgās mammas neved bērnus uz bērnudārzu ar puņķiem, .." Acīmredzot, tu runāji par mammām, kuras var atļauties nevest puņķainus bērnus uz bērnudārzu, un nezin kādēļ tev liekas, ka viņas ir pelnījušas vismaz iesmaidīšanu, ja ne nicinājumu.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:December 5th, 2020 - 10:39 am
(Link)
Un pat nevajag par darbiem un skolām, cik neesmu saskārusies ar cilvēkiem, kas atvelkas uz brīvā laika pasākumiem un "šoreiz jādzer balzāmiņš, nevis alus, jo man baigās iesnas".
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:December 5th, 2020 - 11:28 am
(Link)
Man liekas, es kaut kur kaut kad sen esmu lasījusi kaut kādu teoriju, ka vīrusi, lai replicētos, iespaido arī cilvēku psihi - gripas slimnieki slimības sākumstadijā tad sajūt nepārvaramu tieksmi socializēties. Kaut kad pavasarī vēl klīda kaut kāds mīms par koronavīrusa slimajiem, kas izjūt nepārvaramu tieksmi ceļot.