brookings - [entries|archive|friends|userinfo]
brookings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 28th, 2020|10:24 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:January 28th, 2020 - 09:52 pm
(Link)
Ko cilvēki, kuri pretēju uzskatu paudējus un pat tos, kas ar viņiem atļaujas runāt, uzskata par "morally evil/should be shunned", bez lamām vēl varētu pateikt šādā kopienā? Vai tad neesi to pašu pamanījis twiteros u.c. socmēdijos? Kaut vai svaigākais incidents UK ar to aktieri Foksu. Viņš atļāvās pateikt, ka UK nav rasistiska un, ka women of colour, kas viņam tur kaut ko ļurkst par 'white priviliged male' pati ir rasiste. Tādi paši ultraleft kā slikts uzreiz pieprasīja viņa galvu. Revolucionāri nav ieinteresēti sarunā, bet tās apklusināšanā, tāpēc lamas, spiegšana un kāju sišana pret zemi vienmēr būs vienīgā reakcija.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:January 28th, 2020 - 09:57 pm
(Link)
Njā bet ir - es ceru - daudz cilvēku, kas varētu to diskutēt to pašu white-privilige lietu normālā veidā, un es gribētu dot viņiem iespēju to darīt. Tie, kas nevar atteikties no uzbrukumiem, varētu izteikties kaut kur cittur. Kaut kā tā es domāju.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:January 28th, 2020 - 10:05 pm
(Link)
Piemēram ir lietotāja, kura bieži komentē un tad uzreiz dzēš to komentaru, jo grib izvairīties no uzbrukumiem. Man liekās, ka Cibā tā nevajadzētu notikt. Jo cilvēki (dažreiz tu) labprāt norakt cilvēku, nevis tieši argumentu.
[User Picture]
From:[info]heda
Date:January 28th, 2020 - 10:15 pm
(Link)
Tas nav tikai tas, bet konformisms kā tāds...
Man reiz bija vārdu kaujas ar kādu cibā un citur populāru personu (ne melbiksi, par viņu cits stāsts), pēc tam vairāki cibiņi pie manis ierakstīja atbalstošus komentus, bet tos izdzēsa - nu tā, lai es tos saņemtu e-pastā, bet citi neredzētu...
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:January 28th, 2020 - 10:21 pm
(Link)
Es saprotu, bet šīnī gadījumā tā lietotāja veienkarši (manuprāt) nav gatava cinīties ar - teiksim gnidrologu un citiem. Man žēl jo domāju, ka saruna varētu būt auglīga. Gribētu, tādēļ, ka cilvēki pie manis būtu mazliet ... nu maigāk?
[User Picture]
From:[info]heda
Date:January 28th, 2020 - 10:25 pm
(Link)
Tu te dažus komentus augstāk tik maigi un pedagoģiski pūlējies. Bet vai tas līdzēja? ;)
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:January 28th, 2020 - 10:30 pm
(Link)
kurš var zināt? :)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:January 28th, 2020 - 11:03 pm
(Link)
Es, piemēram, esmu totāli gatavs apspriest pat wyatt privleg un ar dažiem left leaning cibiņiem par dažām šādām tēmām pat ir bijušas samērā garas sarunas bez lamām. Pārsvarā gan cilvēki, kas šādus konceptus aizstāv, nav gatavi iebildumiem. Tie netiek pasniegti kā diskusijas objekts, bet jau gatavs secinājums, kur nepieņēmis tu es rasists, patriarhālis, nacists utt. Piemēram, kad es tikai sāku rakstīt negatīvas lietas par third-world migrāciju Eiropā, mājieni uz manu nacismu/rasismu parādījās ļoti ātri. Neraugoties uz to, ka es pamatoju savu attieksmi un norādīju uz negatīvajām sekām, kas man nepatīk. Tam nebija nozīmes, jo obv., es tā varu domāt un runāt tikai tāpēc, ka man nepatīk cilvēka ādas krāsa. Tas ir kā reliģisks strīds. Es esmu ķeceris un viss, tur nav ko apspriest, jo diversitāte ir spēks un blabla.
Kaut kādā brīdī es vnk uzliku pimpi un sāku nēsāt savu cibas nacista ordeni ar lepnumu, jo fakjū.
Pie kā noved pārāk liela lavierēšana politkorekts konformisms labi redzams UK un Zviedrijā, kas nespēj dīlot ar šīm problēmām, jo vairāk baidās, ka peeri viņu sauks par nacīti, nekā no tā, ka viņš tagad dzīvo pilsētā, kur katru dienu dur, spridzina un varo. Tur nevar nelamāties.

Bet pie tevis centīšos būt ekstrēmi maigs. :)
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:January 28th, 2020 - 11:27 pm

Maigums ir spēks

(Link)
Jā - es saprotu. Un tas kas ir noticis/notiek ar tām meitenēm manā dzimtenē ir briesmīgi un par to ir jārunā., lai tas neturpinās. Bet es gribētu, ka tas notiks tā: ka cilvēkiem, kuriem ši parādība (mass chronic rape and racist sexual abuse) ir... nēerta tēma, nevar darīt to, ko Slikts domā, ka es tagad daru, un meklē patverumu (attaisnojumu) dēļ kaitinoša un agresīva toņa. Runāsim par lietām. Ir vērts.