brokolise ([info]brokolis) rakstīja,
@ 2004-12-26 16:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:the movies

vakar bija kārtējā dāmu balle, šoreiz lai radītu ziemassvētku noskaņu.
satiekamies centrā, kur jau bija manāmi jautri iepērkoties,nemaz nerunājot par jautrību braucot transportā pie atlikušās  - Agates. pa ceļam atkal jau atklājās, ka pasaule ir sasodīti, sasodīti maza.
 ierodamies - mūs uzņem nepiedienīgi laipni, iedala čības, nosēdina istabā, uzvāra tēju.

vārījām karstvīnu ar krustnagliņām un kanēli, ēdām piparkūkas. Bija arī sagatavota īpaša egles improvizācija no agates puses, kas gan vairāk atgādināja kaut ko stipri aizdomīgu. ieradās arī mūsu vakara vīrietis Mengusts(mūžīgi pozitīvs un smaidīgs, kā vienmēr), patiesībā viņš tur mūs jau gaidīja.'viņš bija arī mūsu vakara galvenais prieciņu avots. nevar nepieminēt arī izdalījušās gāzes ... smieklu. gulējām uz grīdas un smējāmies. Mengusta smaids tiešām bija kaut kas nepārspējams. uz vietas pieejama bija arī Līga2 un pat Līga3 un Līga4. Pieēdāmies nepieklājīgi daudz. smiekli tiešām skanēja nemitīgi, arī tad, kad ieraudzījām uz saldējumkastes iedvesmojošu uzrakstu  - "BOMBA". improvizējām fotosesijas dažādu cilvēku tēlos. Sabīne ar sašutumu atzina, ka es tomēr zinot pārāk daudz cilvēku. savācām visus riekstus - "eu es atstāju 3 riekstus, katram pa vienam", devāmies atpakaļ uz pagrabu, kur turpinājām elpot smieklu gāzes. tik omolīga telpa zaļām sienām jauku atmosfēru un ļoti jauku apgaismojumu. protams ap pulkstens 4 jau sāka nākt miegs, un mēs nolēmām nobeigt vakaru ar plūmju vīnu.

atnesām "matraci" segas, attaisījām logu, lai izvēdinās smiekli.  saspiedāmies rindiņā un itkā gulējām, no rīta gan izrādījās, ka es pa nakti  esmu atņēmusi malformation matraci, toties Sabīni pamostoties sagaidīja mūžam smaidošais Mengusts.

tik jautri ! tik jautri!
mengusts grib tevi bez jokam



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]raganiite
2004-12-26 16:48 (saite)
lasot nespeeju nesmaidiit :)
luuk-taa vajag svineet/sagaidiit sveetkus :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]brokolis
2004-12-26 16:51 (saite)
tev ļoti piestāv smaidīt, godavārds!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ud
2004-12-27 08:38 (saite)
un ko tu izdarīji ar lemūru?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]brokolis
2004-12-27 23:32 (saite)
lemūrs ir dzīvs un vesels un priecīgs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?