Es jau sen to biju pelnījusi...gandrīz 1.janvāris!
...nedarīt gandrīz neko, gulēt līdz vienpadsmitiem, lasīt ēdienu receptes internetā, cept ķirbi (viņš tak pats cepas, tas nav nekāds darbs!), domāt par plāniem pašai safabricēt falafeļus mājas apstākļos.
Man garšo falafeļi (drīkst, es izrunāšu ar mīksto ļ un vīriešu dzimtē, jo tā izklausās velnišķīgāk!), bet man šķiet, ka tas ir baigi grūti.
Nav ko smieties, man reiz sensenos laikos bija kolēģis vecpuisis. Viņam garšoja griķīši, bet viņš nemācēja tos pagatavot. Sēžam darba ēdnīcā, ēdam griķus, vecpuisis saka, ļoti garšīgi tie griķi, gribētos mājās pagatavot, bet es jau nemācēšu, tas laikam grūti.
Vispār man vajadzētu tīrīt māju, bet es negribu.
Labāk izlasīšu kaut ko interesantu, bet nevajadzīgu. Aizvakar, piemēram, izdzēru alu Žatecký Gus, kuru kāds bija atstiepis, un noskaidroju, kur atrodas Žateka vai varbūt Žateca (Saaz vāciski) un ko tur dara. Maza jauka pilsētiņa ar alusbrūzi un kaut kādiem slaveniem apiņiem.
Man garšo falafeļi (drīkst, es izrunāšu ar mīksto ļ un vīriešu dzimtē, jo tā izklausās velnišķīgāk!), bet man šķiet, ka tas ir baigi grūti.
Nav ko smieties, man reiz sensenos laikos bija kolēģis vecpuisis. Viņam garšoja griķīši, bet viņš nemācēja tos pagatavot. Sēžam darba ēdnīcā, ēdam griķus, vecpuisis saka, ļoti garšīgi tie griķi, gribētos mājās pagatavot, bet es jau nemācēšu, tas laikam grūti.
Vispār man vajadzētu tīrīt māju, bet es negribu.
Labāk izlasīšu kaut ko interesantu, bet nevajadzīgu. Aizvakar, piemēram, izdzēru alu Žatecký Gus, kuru kāds bija atstiepis, un noskaidroju, kur atrodas Žateka vai varbūt Žateca (Saaz vāciski) un ko tur dara. Maza jauka pilsētiņa ar alusbrūzi un kaut kādiem slaveniem apiņiem.
2. viss tas pats ar zirņiem no bundžas, ja negrib gaidīt, kamēr izmērcējas sausie zirņi. tad var gadīties, ka masa sanāk vairāk ta ka vienkārši humuss un pamīksta - var piejaukt mazliet turku zirņu miltus (vai parastos miltus). arī šos var cepenē, bet šie labāk cepas arī pannā uz plīts, ja gribas neveselīgo variantu. vai fritējas.
(FB vegānu grupā tieši nesen bija diskusija par dažādām falafeļu receptēm)