Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

1. mērcēti, nevārīti zirņi, sīpols, ķiploks, pētersīļi, šļuka olīveļļas, garšvielas - sablendē, saveļ bumbiņas var apviļāt sezama un kalindžī sēkliņās, saliek uz plāts, var vēl apslacīt ar olīveļļu kraukšķīgākumam un cep cepenē - veselīgāk un nav jāstāv pie plīts un jāņemas. šis variants arī uz pannas tik labi necepas.

2. viss tas pats ar zirņiem no bundžas, ja negrib gaidīt, kamēr izmērcējas sausie zirņi. tad var gadīties, ka masa sanāk vairāk ta ka vienkārši humuss un pamīksta - var piejaukt mazliet turku zirņu miltus (vai parastos miltus). arī šos var cepenē, bet šie labāk cepas arī pannā uz plīts, ja gribas neveselīgo variantu. vai fritējas.

(FB vegānu grupā tieši nesen bija diskusija par dažādām falafeļu receptēm)
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba