Božena Chodunska

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jaunumi Rajonā:

1)Pagalma iebrauktuves svaigi semi-noasfaltētas. Tas nozīmē, ka bedres piebērtas ar kaut ko un virsū pieblietēta maza kārtiņa asfaltam līdzīgas sumstances.
BET - Viņu Mājai (kaimiņmāja, ar kuru norisinās spīva postsociālistiskā sacensība) ir betona apmalītes, kamēr mūsējai tikai bleķa stabiņi, un viņiem ir sastādītas jaunas, modīgas puķītes, kamēr mūsu mājas sētnieces sasētās samtenes sasniegušas Černobiļas samteņu izmērus, bet par to mūsu mājai ir durvju čips un vispābā durvis smukākas, bet mūsu mājas sētniec nu var kost elkoņos!
2) Kaimiņa jaunajai sievai ir Tjūnings. Viņa no parastas simpātiskas, tumšmatainas krievu meitenes pārvērtusies parastā krievu meitenē ar pieaudzētiem blondiem gariem matiem un pieaudzētiem gariem blondiem nagiem (un kas tikai viss tai paketē neietilpa - skropstas, tanoreksija, minī, pie tam tas viss tā pēkšņi, itin kā viņu vienā naktī būtu apciemojusi vien' Fej' Krustmāt'!). Tas ir tada veida Tjūnings, kuru uzskatot pirmo reizi es patiesās bailēs satrūkstos un tikko apvaldu kliedzienu : Āaaa, kas viņai tur!? Kas viņai TUR!!", sevišķi, ja tas personāžs iepriekš redzēts bez pilnās uzkabes.
Bet kaimiņš izskatās laimīgs, viņam ir piecdesmitcikturgadnieku krīze, un selektīvā redze, šādi sīkumi viņu nespēj uztraukt, lai arī tak laikam tiek iegādāti no ģimenes budžeta.
Powered by Sviesta Ciba