Božena Chodunska

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ziemassvētku miers ir kaut kas tikpat reāls un nosaukumam atbilstošs kā galvas siers, nesaslapināmais dvielis un ideāls vīrs.
Es saprotu, ka sāku atkārtoties, bet kāpēc, lūdzu, kāpēc cilvēki sevi šitā apgrūtina, koa? Ar Ziemassvētkiem es domāju. Es viņus sākšu no sirds nīst. Vai ta nevar sēdēt mierā ap egli, iedzert, ko katris atnesis un uzdziedāt? Vai vismaz sēdēt mierīgi pat bez egles. Var pat nedziedāt. Nē, redz, darbā eglīte, vajag kaut ko uzcept un dāvaniņu! Nekad vairs sieviešu kolektīvā! Mana nākamā darba vieta, dievgodvārds, būs kāds metalurgu kantoris, kur vīri, lūk šitādi un es viena Sniegbaltīte.
https://www.youtube.com/watch?v=kIBeYoP9Wi0
Labi, pie kā mēs palikām? Jaunkundzēm arī ierasts apdāvināt visas draudzenītes un tad vajag vienā pulciņā to un otrā šito. Es jau esmu sacepusi divas ķerras ar cukurotajiem riekstiem, un ziniet, es baidos, ka varu ar skatienu sastindzināt akmenī ikvienu, kas man palūgs 5 EUR.
Es vēl gribēju izstāstīt, cik ļoti mani tracina baznīcas koncerta laikā brēcoši zīdaiņi un mazbērni, bet tad atcerējos, ka es pati nokavēju pašu labāko tajā priekšnesumā - trompeti (godavārds! es godbijībā noliecu galvu šīs izdomas priekšā) taurējoša bērna priekšnesumu (baznīcā, ja!), un nodomāju, ka bērniņi droši vien bija aizkustināti no šīm bazunēm, un likos mierā.
Tas viss šoreiz, ak dakter. Kā jūs domājat, vai 50 g balzama nomierinās Dievieti manī?
Powered by Sviesta Ciba