Bitīt' Matos, rādio ([info]bm) rakstīja,
@ 2010-02-08 22:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
oldskūls
From: MK
To: latvian-indie@lists.delfi.lv
Cc:

Subject: [LIML] vaaks!
Sent: 22.09.2003 15:48
Importance: Normal
Bdien!

Rakstu visu sho jo manai pacietiibai reiz ir pienaacis gals! Kaa saka - sirds ir pilna :)

Viss saakaas jau 5dien vakaraa.
Noleemu vakaraa paskatiiites TV, nu un uzsleedzu TV5, kur raadiija sarunas ar kaarteejaaas kaadasturvinjsazin fabrikas daliibniekiem. Nu baac - kur var atrakt tik tupus cilveekus. "Man patiik tussinji un visaadas shtelles".
Bledj ar suudainu mietu. Cik tad ir jaabuut tupiem cilveekiem lai kautko taadu skatiitos. Paarsleedzu uz LNT - stuuriitii triistuuris, o nopriecaajos, buus erotika. Noskatiijos 30 min to meeslu un vinji pat plikus pupus neparaadiija. nevienu pashu! vienu briidi tikai kautkaada sieviete caurspiidiigaa teerpaa aizskreeja gar juuru. Nu fck. Izsleedzu TV un uzgriezu Radio naba. Raidiijums - Maaciibu frizeetava. Pa vakaru biju idzeeris tikai 4us alus, bet nesapratu vispaar nevienu teikumu no taa, ko runaaja tie dzheki pa radio. Nezinu kam dziivee ar cilveeku ir jaanotiek, lai vareetu runaat taadas lietas. Tas pat nebija sviests vai jeeli joki. Tas viss izklausiijaas peec smagas beerniibas + drugi vai kautkaads hardstuffs.
Nu bledj! kur skataas naba administraacija, ka tadu huinju laizh eeteraa.
Kaa vajag saraut pakalju chokuraa, lai 20 min gvelztu par stobrinjeeneem un deeveet sevi par melno aknu? Variet teikt - nepatiik - izleedz, bet radio tachu nav prieksh radio. tas ir prieksh klausiitaajiem.

6diena
paldies dievam ne TV ne Radio nemeegjinaaju lietot.

7dien
21:00 Radio Naba - Bitiit Matos.
Baac. Vienkaarshi truukst vaardu. Kas tas par meeslu? varbuut meerkakji- kosmonauti? kadeelj gan kaadam tas buutu jaaklausaas! Grupa - Alternatjivnije okrestnostji. Super! Vai var dabuut juusu CD.

Normaals cilveeks nevar tik daudz iedzert, lai kautko taadu speeleetu vai klausiitos.
Varbuut peedeejaa laikaa ir modee izdot neartikuleetas skanjas un speeleet uz atskanjojushaas gichas, bet tas jau bija kronis visam.

Saaku pat domaat ka varbuut ir jaanopeerk kalashs lai kautko shai valstii mainiitu.

regards,
M.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]purvainais
2010-05-09 17:34 (saite)
Interesants viedoklis, man patīk, ka cilvēks nepaslinkoja izklāstīt :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?