blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:39:

Comments

[User Picture]
From:[info]nova
Date:4. Jūlijs 2014 - 20:52
(Link)
ja sasaldēsi svaigas, pēc atkausēšanas būs sīkstas kā gumija.
saldē tikai ceptas
[User Picture]
From:[info]blond
Date:4. Jūlijs 2014 - 20:58
(Link)
Jā, nu līdz šim tikai ceptas esmu saldējusi. Iedomājos - varbūt var nekapāt, bet apcept veselas un tad saldēt.Vismaz varētu pēc tam kādam risotto izmantot.
[User Picture]
From:[info]str
Date:4. Jūlijs 2014 - 21:15
(Link)
var jau arī veselas cept
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:5. Jūlijs 2014 - 01:22
(Link)
var apcept veselas vai pat vienkārši applaucēt un saldēt. termiski neapstrādātas būs rūgtas.
Powered by Sviesta Ciba