blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:04:

Comments

[User Picture]
From:[info]annuska
Date:6. Marts 2013 - 21:59
(Link)
nu vot Marijai tieši vairākkārt iedarbojās ļoti ātri.

bet es piekrītu par naudas kāšanu - homeopāti gan ir dažādi, taču arī mūsējā, kas nebija nedz sektantiska, nedz nepatīkama, maksāja ļoti dārgi, turklāt man ir aizdomas, ka viņa speciāli neapmāca sekotājus, lai saglabātu savu monopolu un cenu.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:6. Marts 2013 - 22:58
(Link)
nu redzi, tieši dēļ tā ātruma es arī tik ļoti šaubos par to, vai izveseļošanās bija homeopātijas rezultātā:)
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:6. Marts 2013 - 23:27
(Link)
nu tradicionālie mediķi visas reizes teica, ka bez antibiotikām nekā nebūs, un iepriekš līdzīgās situācijās, ja nedarīju vispār neko, tad tas tiešām beidzās ar slimnīcu vai vismaz antibiotikām. tā kā ja tā nebija homeopātija, tad tie bija vairāki brīnumi pēc kārtas:)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:6. Marts 2013 - 23:39
(Link)
jā. nu es nezinu. es pilnīgi saprotu tevi. ja tā notiek, tad ir jātic. man vienkārši nav pozitīvas pieredzes un es arī nespēju tam rast racionālu skaidrojumu.
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:6. Marts 2013 - 23:47
(Link)
skaidrojumu es arī nevaru rast, bet es jau parasto medicīnu arī nesaprotu.
man pašai, starp citu, h. nepalīdzēja, tā gan bija cita ārste nekā Marijai, bet tā savukārt līdzēja manai mammai.
[User Picture]
From:[info]de
Date:7. Marts 2013 - 01:43
(Link)
es arī neatrodu un, reiz pamēģinājusi meklēt, atmetu. turpinu nesaprast, tāpat kā nesaprotu ledusskapja darbības principu. bet manam bērnam, pavisam maziņam zīdainītim, ar h. zālēm temperatūra vairākkārt ir pusstundas laikā nokritusies no četrdesmit viens uz trīsdesmit astoņi, un nebija tur nekādas manas psīchiskās ietekmes. man aiz pārbīļa trīcēja rokas un vispār nepadodas ne suģestija, ne pašsuģestija.
un man nav skaidrs, kāpēc vispār nopietni jāapspriež sacerējums, kura autors ir anonīms, kura profesija ir kopīraiteris un kura izglītība iegūta "kognitīvo zinātņu" jomā.
[User Picture]
From:[info]de
Date:7. Marts 2013 - 01:48
(Link)
laboju: sacerējums par medicīnu, kura autors (tālāk - kā iepr.)
From:[info]simbel
Date:2. Maijs 2013 - 11:44
(Link)
Tas, ka zīdainītim temperatūra nokritās, ir labi. Un droši vien būtu nokritusies arī bez h. zālēm. Bet, ja patīk maksāt par h. zālēm, kur iekšā pliks ūdentiņš, arī labi, neviens tev neliek nepirkt.

Bet piesieties autoram tāpēc, ka nepatīk rakstā minētie argumenti, ir nejēdzīga taktika. Un kognitīvo zinātņu maģistrs ir pietiekami cienījama izglītība.
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:6. Marts 2013 - 23:32
(Link)
cik es atceros, h. lēni ārstē lēnas, t.i. hroniskas vainas, bet akūtas - ātri
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:7. Marts 2013 - 11:10
(Link)
aha, man arī ir nesena un ļoti pozitīva pieredze ar homeopātiju bērnam bronhīta un ausu iekaisuma ārstēšanā.
Vnk tikko bija izdzerts a/b kurss un ģimenes ārste izrakstīja homeopātiskos līdzekļus akūtam bronhītam, iesnām un tām nelaimīgajām ausīm. Bērnam pārgāja viss nedēļas laikā un veselu mēnesi (smieklīgi, bet mums tas rudens/ziemas periodā tiešām ir daudz) pat iesnas nesaķēra un neieklepojās ne reizi. Nu, pēc mēneša saķēra gripu un tagad atkal grūžu visu to homeopātiju, ticot, ka līdzēs. :))

Es gan homeopātu esmu apmeklējusi 1 x mūžā, bet homeopātiskos preperātus, kad bijusi vajadzība, piemeklējis ir ģimenes ārsts.

Par homeopātiem man ir diezan līdzīgs viedoklis kā blond. Māte pie homeopāta gāja biežāk kā uz baznīcu (lai gan uz baznīcu viņa iet vismaz 2x mēnesī) + lauleņa lielais bērns tiek vests pie kaut kāda krutā homeopāta, kur vizīte 60 Ls un tāpat pagājušā gadā ar visādiem plaušu karsoņiem utt. slimoja. Man tiešām radies iespaids, ka tā ir naudas kāšana.
From:[info]shi
Date:9. Marts 2013 - 11:56
(Link)
Es te tā mēģināju iedomāties, kas nav naudas kāšana mūsdienās. Principā, jebkur un visās jomās, visur, grib noraust pēc iespējas lielāku piķi. Tā vēlme nokāst piķi bojā pat tīri normālas lietas, pieļauju arī viedokli par homeopātiju :(

*par homeopātiju, nācies saskarties tikai tik daudz, cik savas mūždien laringīta apvītās balss saites man LORs ieteica ārstēt ne vairs ar a/b bet ar kaut kādu homeopātisko pūšamo.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:9. Marts 2013 - 12:04
(Link)
tas homeopātiskais pūšamais var būt arī pavisam attālā sakarā ar homeopātiju, te jau kaut kur iepriekš minēja, ka mēdz nepareizi dēvēt visus augu izcelsmes līdzekļus par homeopātiskiem.
From:[info]shi
Date:9. Marts 2013 - 12:06
(Link)
lai vai kā, galvenais, ko gribēju pieminēt, ka tas ir visās mūsdienu jomās - vēlme pēc iespējas lielāku piķi noplēst.
Powered by Sviesta Ciba