blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:10: Šovakar Strāvoklī kārtējo reizi konstatēju, ka man arvien vairāk un vairāk patīk Rīga. Skatījos tās vakara gaismas, saule aiz vēl caurspīdīgajiem, tikko saplaukušajiem zariem, akadēmijas un muzeja silueti - nu vienkārši super. Un, kas interesanti, ka man tagad Rīga patīk bez sāpem, arī daba vispār un pasaule patīk bez sāpēm. Bez tās neizbēgamā zaudējuma apziņas, asās īslaicīguma apziņas, kas mocīja jaunībā, redzot jebko skaistu. Par to varēja vai raudāt aiz žēluma, par visa nīcību un tādā garā, un par to, protams, vajadzēja arī dramatiski dzert. Bet tagad - nē. Skaisti - un viss. Mierīgi. It kā laiks uz to visu neattiektos. Pārlaicīgi.

Comments

[User Picture]
From:[info]meness_berns
Date:5. Maijs 2011 - 08:57
(Link)
Tas nav arī saistīts ar to, ka šādos pasākumos var redzēt vienkopus daudz padsmitgadnieku, kuri neveido "pelēko masu"? Tādus, kas ģērbjas un uzvedas tā, kā tādi, kurus parasti var redzēt tikai ārzemju rokfestivālos, bet Latvijā viņi ikdienā ir kaut kur nolīduši, pazuduši...
From:[info]dzeina
Date:5. Maijs 2011 - 09:29
(Link)
Es nezinu, kur notiek tava ikdiena, bet nudien tie, kas bija Esplanādē, bija tie paši, kas katru dienu redzami ielās un citās vietās.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:5. Maijs 2011 - 09:55
(Link)
te bij plaši pārstāvēta kategorija "jaunieši bijušie" :)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:5. Maijs 2011 - 09:56
(Link)
nē, es vairāk skatījos debesīs:)
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:5. Maijs 2011 - 10:57
(Link)
vakar bija ļoti laba gaisma. tāda, kurā viss parādās labā gaismā.
Powered by Sviesta Ciba