blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:36: Man neērti tā pašreklamēties, bet šitas patiešām ir dievīgi, mīkstā āboliņa kazas siera uzpūtenis piparmētru pankūkā ar skābeņu-grieķu jogurta parfē:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150229040055400&set=a.10150229038710400.360361.327202065399&type=1&theater
Mans otrs favorīts - griķu pankūkas ar lasi un kaviāru.

Comments

From:[info]
Date:21. Aprīlis 2011 - 22:46
(Link)
nu vai tad pēc kaut kā tāda skatīšanas vairs var aizmigt :/
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:21. Aprīlis 2011 - 22:49
(Link)
Kāpēc neērti? Ja ir labi, tad tā arī jāsaka. Labprāt iemēģināšu.
[User Picture]
From:[info]mako
Date:21. Aprīlis 2011 - 23:06
(Link)
kaciusa sēkliņas vajag pievienot :)
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:22. Aprīlis 2011 - 08:47
(Link)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:22. Aprīlis 2011 - 11:00
(Link)
O, jāniskatās atkal šitā filma! Bet grāmata arī bija izcila.
[User Picture]
From:[info]kalevala
Date:22. Aprīlis 2011 - 10:43
(Link)
Izskatās un izklausās super, es tik nesaprotu, kas ir mīkstais āboliņš??? Vai restorāns vaļā gan šodien, gan rīt?
[User Picture]
From:[info]blond
Date:22. Aprīlis 2011 - 11:00
(Link)
Ai, kāds nav pievērsis uzmanību latviešu valodas redakcijai:)
Angliski (Sabīnes tulkojumā) tas ir: Soft goat’s fenugreek cheese mousse in a mint pancake with sorrel and Greek yoghurt parfait
Latviski tad būtu mīkstā sierāboliņa kazas siera u.t.t., resp., mīkts ir siersm nevis āboliņš, pie tam es nesaprotu, kāpēc nav sierāboliņš - vienvārdsakot, mūsu pavāram rakstīšana nav stiprākā puse, bet es ne vienmēr esmu uz vakts.
Bet vaļā esam visas dienas, jo mēs jau esam viesnīcas restorāns un mums ir jāstrādā arī svētkos.
From:[info]liljabrik
Date:22. Aprīlis 2011 - 23:45
(Link)
es šodien gāju to āboliņu prasīt un man teica - piedodiet, bet viņš ir tik garšīgs, ka ir jau beidzies
[User Picture]
From:[info]blond
Date:22. Aprīlis 2011 - 23:57
(Link)
Šausmas. Es ārkārtīgi atvainojos. Par to es Tev tādu saldo kādreiz uzsaukšu - viņa ir tik laba, ka laikam paturēsim kartē.
Powered by Sviesta Ciba