Comments
Impressive! Bet kā te jau norādīja - es pat līdz galam izlasīt nevarēju. Tur jau kādas divas brīvdienas jāņem - viena ingredientu ievākšanai (jo izskatās, ka Rīgā nav tāda veikala, kur visu nosaukto var nopirkt), bet otra - gatavošanai.
Bet izskatās jau tas viss ļoti gardi. Gaidīšu karija recepti, jo to gan gribētos pamēģināt. Starp citu - vai zivs karijs būtiski atšķirsies no, teiksim, jēra karija?
Bet izskatās jau tas viss ļoti gardi. Gaidīšu karija recepti, jo to gan gribētos pamēģināt. Starp citu - vai zivs karijs būtiski atšķirsies no, teiksim, jēra karija?
(Reply to this) (Thread)
atšķirsies tik, cik zivs no jēra:) bet, visumā tās kariju receptes ir simtiem, sākot ar tādiem pavisam vienkāršiem, kur tikai dazas sastāvdaļas, beidzot ar ārkārtīgi sarežģītiem. Man meita prasa, kā es varot izvēlēties recepti, ja tur nav bildes? Bet priekš kam bilde? Receptes es lasu kā notis (sorrī, notis es, patiesības labad jāatzīst, nelasu vispār, tikai pazīstu) - un tad jau es sajūtu, kuru tieši recepti es gribētu.
Gandnrīz visas garšvielas var nopirkt pie krišņām un uz Terbatas ielas veikaliņā avokado. Mēs jau pastāvīgi turam mājās tādu garšvielu komplektu dažādām āziešu virtuvēm. Un ne tikai āziešu.
(Reply to this) (Parent)