blond

[info]junona @ 17:09: Impressive! Bet kā te jau norādīja - es pat līdz galam izlasīt nevarēju. Tur jau kādas divas brīvdienas jāņem - viena ingredientu ievākšanai (jo izskatās, ka Rīgā nav tāda veikala, kur visu nosaukto var nopirkt), bet otra - gatavošanai.
Bet izskatās jau tas viss ļoti gardi. Gaidīšu karija recepti, jo to gan gribētos pamēģināt. Starp citu - vai zivs karijs būtiski atšķirsies no, teiksim, jēra karija?

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba