blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
03:51: Aizmirsu piebilst: 14 kg melno baraviku.
Kad no rīta braucām iekšā mežā, daži jau bija beiguši un stāvēja pie mašīnām ar baraviku pilnām taras kastēm. Mēs braucām tālāk un nonācām neskartos mežos. Vēlāk gan arī tur saradās visādi žiguļi, bet bija jau par vēlu (viņiem).

Comments

From:[info]avral
Date:4. Septembris 2010 - 09:57
(Link)
es jau laicīgi gribu piedāvāt barterīti: aliču mazcukura ievārījums, reāli skābs, un upeņu skābais sīrups morsa gatavošanai pret maisiņu sasaldētu baraviku.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:4. Septembris 2010 - 11:40
(Link)
Labi!:)
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:5. Septembris 2010 - 22:57
(Link)
Hohooo, es ar nupat no liidziiga aarpraata. Pa vakardienu dazhaas stundaas apmeeram 4 kastes tikai baraviku, visas nepanjeemaam, pavisam mazaas atstaajaam, lai paaugas un tad panjemsim shodien. Taa ar notika, sev atlasiiju tikai mazaas smukaas marineeshanai, kritisku aci. Maajaas paarskaitiiju, bija 236. Arii vakar tiirijaam un cepaam liidz mellai naktij, nupat beidzu marineet. Neko taadu neatceros piedziivojusi.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:6. Septembris 2010 - 00:33
(Link)
Un pa kurieni, ja drīkst zināt? Tā konkrēti?
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:6. Septembris 2010 - 12:31
(Link)
Tūliņ no zemes īpašnieka dabūšu precīzas koordinātas.
Doma tāda, ka man ne jausmas kur tas īsti ir. Vienam Kaspara draugam ir mājas mežā, viss, ko es par to zinu, ka tas ir bij. Cēsu rajons, Kaives pagasts. Gaisa līnijā Skujene ir 7 km. Fīča tur tāda, ka vajag braukt prom no Skujenes pa nemarķētiem zemes ceļiem manuprāt uz dienvidiem. Tad tur pa tām takām jālīkumo kādas 20 minūtes, un tad ceļš beidzas pie vienām mājām, kur pļavas malā atstāj mašīnu. Tad pa vienu stigu iet iekšā mežā, cauri purvam, kopumā 2 km ar kājām, pēdējam kilometram nav vairs marķējuma, vienkārši jāzin pa kurieni jāiet mežā. Nejauši tur nokļūt nevar. Ceļa uz turieni nav, un arī elektrības nav. Ir diezgan labi saglabājusies māja, superīga malkas plīts ar maizes krāsni un aka. Ļoti basic komplekts :)
Sēnes salasījām max. 500m rādiusā ap māju.
Pārsteidz tas, ka tur nu galīgi nav baraviku-vietīgs; ļoti purvains un egļu bagāts, faktiski saule zem tām eglēm praktiski neiespīd. Nesaprotu, kā tas viss ir iespējams, bet nu sajūta tāda, ka piesitas slimība burtiski: klumburējām zem tām eglēm matus da acis izraustīdami un kliegdami viens uz otru NĀC ŠURP AR KASTI!, tādā maniakālā apsēstībā. Viss slapjš līdz ceļiem, rokas trīc un drudžaina darbība ar nazi :)
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:6. Septembris 2010 - 12:37
(Link)

Skatīt 57.020412, 25.536046 lielākā kartē
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:26. Septembris 2010 - 11:17
(Link)
super. kad es līdz galam būšu piebeidzis savas attiecības ar sabiedrību, došos atlikušo mūžu pavadīt kautkur tur. :)
Powered by Sviesta Ciba