(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
Jan. 8., 2023 | 09:51 am

Starp citu ASV ir vienīgā vieta, kurā es labprātīgi ēdu auzu pārslas. Eiropā esot, man tādu mājās gluži vienkārši nekad nav (jo kāpēc gan...?), bet šeit viss ir dārgs un ne visai garšīgs, un auzas sāk šķist kā galīgi neslikts ēdiens.
Tags:

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {3}

helvetica

(bez virsraksta)

from: [info]helvetica
date: Jan. 8., 2023 - 06:28 pm
Link

sacept ar cukuru un būs griljāža! piecept sīpolus un būs srūķis :) graudi ir ģoševa i serģita. Bietes, kāposti un ķirbji - karbonādēs 😂

Atbildēt


nenopietns cilvēks

(bez virsraksta)

from: [info]pzrk
date: Jan. 9., 2023 - 11:11 pm
Link

Oj (saprotu, ka manu viedokli neviens neprasīja, bet kaut kā tā komentēšanas poga pati uzprasījās). Dzīvojot ārzemēs pēdējos 2 gadus, auzu pārslas ir viens no tiem produktiem, ko vasarās vedu šurp kilogramiem, jo "Eiropā"* tās nu nav tādas, kādas tās ir Latvijā – runa ir par pilngraudu nevis ātri vārāmajām. Brokastīs "kas var būt labāks par šo".

* Parasti gan atturos no šādiem apzīmējumiem, kas it kā liktu domāt, ka Latvija nav Eiropā.

Atbildēt | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Jan. 9., 2023 - 11:18 pm
Link

Te, protams, arī tomēr garšo citādāk nekā LV, bet LV jau pilnīgi viss garšo labāk. Tīeši esot citur Eiropā, bet, jo sevišķi, ASV, es īpaši novērtēju, cik afigenna garšīgs mums ir ēdiens un cik labi produkti ir nopērkami, piemēram, tirgos, par aizvien ok cenām.

Atbildēt | Iepriekšējais