Grūta dzīve latvietim Amerikā

« previous entry | next entry »
Nov. 8., 2018 | 05:00 pm

Sagribējās štovētus kāpostus. Nu, tā, ka ļoti. Tos nemaz nav grūti dabūt, ir katrā veikalā. MI latvieši jau mani gan brīdināja, ka tie ir ārkārtīgi skābi. Viņiem bija taisnība. Pēc skalošanas (!!!) un tonnas cukura ir aizvien skābi, bet jāēd vien ir. Vēl sagribējās desiņas. Nopirku kaut kādas organiskās, bezantiobiotiskās, laimīgo cūciņu un gotiņu desiņas/kupati. Samaksāju baisu naudu, organoleptiskās īpašības ir diezgan pat pieņemamas, lai gan aizvien īpatnas. Dzeru nedzidrināto, visparastāko ābolu sulu, ko viņi sauc par apple cider. Tā gan ir ļoti laba un atgādina mājas rudenī.


Tā kā Andrim šobrīd grūti laiki (sevis šaustīšana tomēr ir baiga padarīšana), atcerēsimies vismaz viņa vokālās dotības :D
te var būt arī bilde
Tags:

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {11}

magnolia

(bez virsraksta)

from: [info]magnolia
date: Nov. 9., 2018 - 12:10 am
Link

Kā reiz šobrīd rudens LV noskaņās ēdu šķovētus kāpostus ar sardelēm. Rimi šobrīd var nopirkt tădus kāpostus, kurus var uzsildīt uz pannas vai grilla ar visu, neatvērtu iepakojumu.

Atbildēt | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Nov. 9., 2018 - 12:19 am
Link

Tas ir kā - uzsildīt ar visu iepakojumu uz grila? Kas notiek ar to plastmasu? O_o

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Božena Chodunska

(bez virsraksta)

from: [info]bozena
date: Nov. 9., 2018 - 08:19 am
Link

Viņi ir folijā ne plastmasā. Tā kā viss bumbās.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Nov. 9., 2018 - 04:31 pm
Link

Ahā! Mana nojātā smadzene līdz tik revolucionāram risinājumam pat neaizdomājās! :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


magnolia

(bez virsraksta)

from: [info]magnolia
date: Nov. 14., 2018 - 06:46 am
Link

Jā, galīgi ne eko, bet ļoti ērti. Nez vai vēl tā darīšu, bet mani paķēra ar izgudrojumu. Varbūt kādreiz pie dabas.

Atbildēt | Iepriekšējais