gastronoms manī

« previous entry | next entry »
Apr. 26., 2016 | 09:05 pm

Kāpēc man neviens agrāk nepateica, ka brīnišķā tomātu zupa top vēl brīnišķāka, ja tai pievieno šķipsniņu kanēļa? Halō! Tieši tas, kā trūka.
Taisnības labad jāsaka, ka mana tomātene tomēr nav uz pusi tik garda kā boženas. Es domāju, pie vainas mans vispārējais kūtrums uz gatavošanu. Runā, ka meistarību nodzert nevar, tomēr regulāras prakses trūkums gan liek par sevi manīt. Es te nesen pagatavoju ko tik negaršīgu, ka visu izmetu ārā. Ēdiena negaršīguma pakāpei esmu novērojusi arī saistību ar izsalkumu. Jo izsalkušāka, jo nepacietīgāka un steidzīgāka, jo negaršīgāk. Lūk. Kanēlis tātad. Kur es biju agrāk.

P.S. Kreses (neēdamās, bet tādas, uz kurām tik vien, kā raudzīties un priecāties par to daiļumu) tagad stiepjas par vismaz 1 - 1.5 cm dienā. Amazing!

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {10}

Snorke

(bez virsraksta)

from: [info]snorke
date: Apr. 27., 2016 - 10:57 am
Link

nepaspeju pierakstit pie iepr. temas: bet man liekas, ka tev ir super interesants un super perspektiva akademiskaa teema, ko tik vajg rakt. tas, ka sobrid idijoti darba, tas tak nekas, vajag buuveet savu cv step by step

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Apr. 28., 2016 - 02:02 pm
Link

Man jau arī topiks liekas ne vien mega nozīmīgs, bet arī svarīgs. Lūk. Domāju.

Atbildēt | Iepriekšējais