gastronoms manī
« previous entry | next entry »
Apr. 26., 2016 | 09:05 pm
Kāpēc man neviens agrāk nepateica, ka brīnišķā tomātu zupa top vēl brīnišķāka, ja tai pievieno šķipsniņu kanēļa? Halō! Tieši tas, kā trūka.
Taisnības labad jāsaka, ka mana tomātene tomēr nav uz pusi tik garda kā boženas. Es domāju, pie vainas mans vispārējais kūtrums uz gatavošanu. Runā, ka meistarību nodzert nevar, tomēr regulāras prakses trūkums gan liek par sevi manīt. Es te nesen pagatavoju ko tik negaršīgu, ka visu izmetu ārā. Ēdiena negaršīguma pakāpei esmu novērojusi arī saistību ar izsalkumu. Jo izsalkušāka, jo nepacietīgāka un steidzīgāka, jo negaršīgāk. Lūk. Kanēlis tātad. Kur es biju agrāk.
P.S. Kreses (neēdamās, bet tādas, uz kurām tik vien, kā raudzīties un priecāties par to daiļumu) tagad stiepjas par vismaz 1 - 1.5 cm dienā. Amazing!
Taisnības labad jāsaka, ka mana tomātene tomēr nav uz pusi tik garda kā boženas. Es domāju, pie vainas mans vispārējais kūtrums uz gatavošanu. Runā, ka meistarību nodzert nevar, tomēr regulāras prakses trūkums gan liek par sevi manīt. Es te nesen pagatavoju ko tik negaršīgu, ka visu izmetu ārā. Ēdiena negaršīguma pakāpei esmu novērojusi arī saistību ar izsalkumu. Jo izsalkušāka, jo nepacietīgāka un steidzīgāka, jo negaršīgāk. Lūk. Kanēlis tātad. Kur es biju agrāk.
P.S. Kreses (neēdamās, bet tādas, uz kurām tik vien, kā raudzīties un priecāties par to daiļumu) tagad stiepjas par vismaz 1 - 1.5 cm dienā. Amazing!
(bez virsraksta)
from: snorke
date: Apr. 27., 2016 - 10:57 am
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: bljanna
date: Apr. 28., 2016 - 02:02 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais