visu lietu mērs jeb cilvēks, parastais ([info]dark_entrant) rakstīja,
ak kungs un dievs! nu neko tu neesi sapratusi... pirmkaart - kaadaa zinjaa skatoties uz muusdienu situaciju nigeri buutu paaraaki? es pat necentiishos atbildeet, jo tad tu atkal vai nu kaut ko nesapratiisi, vai arii izdomaasi kaadu muljkjiigu pretargumentu. un tas tieshaam nenoziimee, ka nevareetu savu viedokli argumenteet, bet tikai to, ka shaadas ievilkushaas komentaaru diskusijas dazhreiz jau saak kljuut nogurdinoshas. labaak mums buutu satikties pie teejas ;).

bet vienu gan es tev gribu pateikt. es tieshaam gribeetu ticeet, ka visi cilveeki ir vienliidziigu, ka nav taadu zemaako un paaraako rashu. taapat kaa es gribeetu ticeet tam, ka komunisms ir iespeejams reaalajaa dziivee. taapat es gribeetu domaat, ka visu pasauli satur kopaa kaut kas cits bez baileem ko kara un vardarbiibas. es gribeetu uzskatiit, ka katrs cilveeks var izkontroleet savu riiciibu. es gribeetu domaat, ka mieru uz zemes var panaakt citaadi kaa kara rezultaataa. es gribeetu klausiities lenona imagine, un ticeet shaadas naakotnes viizijas iespeejamiibai. bet taas visas ir tikai un vieniigi manas emocijas, nekas vairaak... es redzu dziljaak, es redzu, ka ticiiba tam visam buutu naiva un nepamatota. jaadomaa ir tikai par to kaa ir un kaa vareetu buut, nevis par to kaa vajadzeetu buut.

p.s. runaashana par raseem nav liidzeklis mana pashveerteejuma celshanai. kaut vai par tiem pashiem latvieshiem runaajot. es nicinu savas tautas pashreizeejo staavokli, jo apzinos cik labaaks tas vareetu buut.

p.p.s. nepiekasies katru reizi kad es izmantoju kaadus nebuut veestures faktus. saak likties, ka tu vispaar veesturi neuzskati par nepiecieshamu cilveecei, bet veesure ir taa no kuras mees varam maaciities daudz vairaak par jebko citu.
p.p.s.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?