visu lietu mērs jeb cilvēks, parastais ([info]dark_entrant) rakstīja,
daargaa... nezinu gan vai tevis deelj nopuuleetos stundaam mekleet suuda sveshvaardus pa vaardniicu.. jaa - vienu gan biju neduadz piemirsis, bet atcereejos sakni, taapeec arii ieskatiijos sveshvaardu vaardniicaa.. shaubos vai visus manis lietotos vaardus tu tur atradiisi, betnu - tas ir tevis pashas zinjaa.

emm... nezinu cik intelektuaali attiistiita buutne tu vari buut, ja man katra doma tev ir jaaatkaarto 2x.

kaa piemeeram - nenistu nigerus, tikai uzskatu vinjus par zemaakiem. tas ir liidziigi tam, ka tu negribeetu, lai tava meitinja (gan jau arii tu kaadreiz nodibinaasi gjimeni) precas ar kaadu gariigi neattiistiito.. tas nebuut nenoziimee, ka tevii buutu naids pret gariigi neattiistiitiem cilveekiem, vieniigi to, ka tev pret vinjiem ir aizspriedumi, un tu negribeetu, lai tavas meitas beerns taateikt "ietu teeva peedaas" ;).

veel - tiku tev saciijis (driizaak jau rakstiijis) arii to, ka labi apzinos apstaakli, ka latvijaa nav daudz negeroiidaas rases paarstaavju (ja tas tev patiik labaak par vaardu "nigers").

veel - kaut vai tikai tas, ka lielies ar savu izcilo inteligjenci tevi padara par kaarteejo iedomiigo un aprobezhoto losiiti, kura bez sevis pashas pasaulee neredz gandriiz neko (neuztraucies - pats taads biju veel pirms meeneshiem astonjiem-devinjiem, no taa izaug). tagad manii saglabaajies tikai aarishkjiigs narcisisms, tas ir likumsakariigi, jo esmu padevies diezgan skaists, bet gan jau arii no shaada veida sevis paaugstinaashanas paareejo viduu ar laiku atbriivoshos.

un klau - visi riiglaiciigie studentinji, kuru viduu inteligjence tiek uzskatiita par modes lietu teikts to pashu ko tu, tipa: "sveshvaardus lietoju tikai nepiecieshamiibas gadiijumaa, ko tu man vispaar piepisies? ieshu labaak pakritizeet kaadu filosofu, vai ljaunaakajaa gadiijumaa - nepareizi vinju saprast." un ko dod nepareiza vai pareiz saprashana ja peec sho dailjliteratuuras, filosofijas, zinaatnisko darbu izlasiishanas cilveeks paliek taads pats - nekaads?

p.s. opera bija izcila, paldies par apjautaashanos.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?