visu lietu mērs jeb cilvēks, parastais ([info]dark_entrant) rakstīja,
piedod, piedod... tavs ieraksta kritizējums man likaas saprotams, bet vienliidz arī visai smieklīgs, tāteikt - tendenciozs un atvilka uz sava ego dislokāciju hierarhiski respektablākā pozīcijā, arī minimāli disadentisks. saproties - nekontrastē ar ar mūsdienu demokrātiskās politiekārtas normām, jo tava persona maksimāli centās fokusēt savu kapabilitāti uz bleeding_angel personas morālu noniecināšanu. tālāk nevaru, jo jau mokos smieklu agonijā par savu sarkastisko komenāru ar ironiskas izsmējības elementiem, kas veido izcilu simbiozi ar pseidointelektuāļu reālā pasaules redzējuma atmaskojumu. izsakoties kodoliskākā leksikā - no manis laužas ārā vieni vienīgi smiekli (nu "homēriskie smiekli" protams). Tev tiešām derētu palasīt vienu no maniem īsstāstiem, kurā bez visa pārējā es arī ņirgājos par svešvārdiem.

citiem vārdiem sakot - vari turpināt izlikties par pārgudru mauķeli (neaizmirsti vienmēr somā glabāt Rīgas Laiku, tas tiešām palīdz izskatīties gudrākai un krutākai), kura citiem ir gatava bārstīt "viedus" padomus, tādā veidā sevi seksuāli apmierinot. kaut kas no freidiskās koncepcijas interpretācijas, ne?

bet tiešām liels paldies - tu man esi sagādājusi pacilātu noskaņojumu pirms notikuma, kuru esmu gaidījis jau sen - Vāgnera operas izbaudīšanas. man arī sanāk izklausīties kā krutajam intelektuālim, ne? visi jau nestaigā pa operām... :D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?