blame ([info]blame) rakstīja,
@ 2007-11-21 20:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vjehh, cirvis - tas nu es. Jau kuro reizi mana pacietība , tas ir nepacietība savienojumā ar ebayu noved pie stulbuma. 
Vienā brīdi traki sakārojās neliels filmaparātiņs, ar manuālām iespējām un kabatas formāta - protams pēc šādiem kritērijiem, tā noteikti nav spoguļkamera. 
Sāku skatīties pa labi un pa kreisi , brinumainā un leģendārā Leica, kas tālmēra kamerās ir visszināmākā nederēja to trako cenu deļ [vidēji sākot/ap 1000$]

Tad nu atradu lieliskus aizvietotājus  YASHICA ELECTRO 35 ar manuālām funkcijām un daudzsološu f1.7 45mm objektīviņu, pēc aprakstiem ar traki maziņa un Canon Canonet QL17  arī līdzīga ar  f1.7 40mm stikliņu . [35mm filmas kameriņas] .
Tad nu neskaitāmas ebay izsoles zaudēju, jo tīri pērk viņu tās kameriņas, nu tie ļaudis. Cena vidēji no 30-50£ .

Tad nu es tajos vārdos un velmēs sapinos un nopirku  Canon Canonet 28 ar f2.8 40mm stikliņu, kas no vienas puses ir ok, bet lielākā bēda ir tā, ka es tikai diafragmu varu uzstādīt, slēdža laiku šis izdomā pats, bet nez ko šis var un kā izdomāt, ja batterija ir tukša/veca, nez vai dabonama. Slikti - ka savu kļūdu sapratu tik pēc kastes atvēršanas. Un man vel likās, kapēc es to salīdzinoši tik lēti dabuju. :( 
skumji

Bet prieku tā šodien radija tik un tā - tādu "foršo" bildēšanas sajūtu ļoti sen nebiju jutis. Ceru , ka tur maz arī kas sanāks, jo tehniski ar švaki no lēnākās 1/30 daļas līdz max 1/620  [bez batterijas nezinu ko šis liek] 1/30 noteikti neder, priekš mūsu ziemām un tumsām . Un vel sliktums ir tas, ka asumu tik no 80cm var iestādīt . 

Bet nu pats vainīgs, izbliezīšu pirmo filmiņu, ieskanēšu un tad jau manīs. 
Negribētos atkal pasūtīt, bet to  Yashicu baigi kārojās ;)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?