blame ([info]blame) rakstīja,
oo :) es paliku ar muti vaļā :)
Tik lielisks apraksts , jā. Neviens neko tik spēcīgu nebija teicis.

Tieši Lightroom ir mans labākais draugs pēdējā laikā.
Un jā, tāds jau ir tas plāns sākt ar 2gb Ram un augt līdz 4gb Ram..
[MacBook Pro 15"] . Un te jau slēpjās tas āķis, es gribu sistēmu, kas ir muļķu droša. man ir apnicis krāmēties ar to WIN..kurš nobrūk tieši tad, kad to viss mazāk vajag.. Protams, neviena sistēma nav perfekta ,bet tomēr. Godīgi sakot es ietekmējos nedaudz no cilvēkiem kurus cienu.. tas ir, redzu ko tie dara un ja tie lieto šos sistēmu, tas manā galvā tomēr nozīmē to , ka tā ir adekvāta tam darbam ko viņi dara [kas ir arī mans darbs]

Un kā ir apstrādāt raw ar lightroom uz lēna PC es zinu :( lai gan kas savā ziņā nemaz nav tik lēns.

Vel kas no Mac.. viņiem ir burvīgi ekrāni.. kas ir ļoti svarīgi man, tieši MacBook Pro 15" + cinema displays, kas būtu tā kā mājai ..

par stilu un citām lietām, kas vijas ap Mac. Tā pat bija tad, kad tiecos pēc IPod.. ar cilvēki teica ko līdzīgu kā Tu par Mac, ka tas ir uzpūsta stila lieta un ir daudz labākas alternatīvas. Protams ka ir , bet es esmu tik ļoti apmierināts ar savu IPOD, ka neko labāku nespēju nemaz vēlēties..

Protams, Tu ar savu spēcīgi pamatoto viedokli ietekmēji un nolaidi mani uz zemes, bet es tik ļoti gribu aizbēgt no Win, labi.. tā ir tikai datorlieta, ja tik tiešām būs tik ļauni, kā Tu saki.. es vienmēr varēšu atgrizties pie Loga. Bet es ļoti ceru, ka tas Mac ir tas, kas man ir tik tiešām vajadzīgs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?