blame ([info]blame) rakstīja,
@ 2007-05-11 14:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
psoriasis
.es drīz galvā izplēsīšu fizisku caurumu. jārstējās cītīgāk.nedaudz nomācoši.

Es apbrīnoju tos ļaudis, kam vienmēr ir laiks izklaidēm, kas māk to darīt un ir gatavi to darīt jebkurā laikā. MAn tas tā galīgi nesanāk.
Man vienmēr ir kas jāpadara, vienmēr ir sajūta, ka es to nevaru atļauties, ka man tak bildes , man tak tas web jātisa, man tak vel citi darbi un nedarbi. Man vel kaudze jāizlasa, bet vienmēr ir sajūta, ka varu vairāk. [tā arī ir]

Un laika vairāk man nepaliks, lai daudz ko sev nodrošinātu ir jāstrādā arī blakus darbi, tad nu darbs + foto skola , tagad vel zīmēšana/gleznošana briest, vel uz Tango došos, vel tiesības ar gribu es vienmēr dadz gribu . Un vienmēr gribas to ko daru , darīt pēc iespējas maksimāli labi, pie noteikuma, ka man patīk tas ko daru, tad vispār apziņa aizverās.

Te man palīdz mūsu pašu LV bāliņi, kas sev nemaz nezinot ar savu darbību spēj pastumt tos citus nīkuļus uz priekšu . Ja es redzu , ka viņš var , es ar varu .Gribas pat savā ziņā citēt pārīti no tiem .. - Ja nedarīšu to, kas man jādara, es nebūšu tas kas gribu būt, ja nebūšu tas kas gribu būt, visam zūd jēga !! + tam visam klāt impossible is nothing
Un dzīve ir skaista, nenoliedzami.

Vel Bindes teikto.
Labāk dodiet man grūtu, bet laimīgu dzīvi .


Bet visvairāk man klibo darbu organizēšana. Es mēdzu apjukt un galu galā nepadarīt neko, es mēdzu notupēt pie datora, es mēdzu aizrunāties skype, es mēdzu aizmirst ieskatīties plānotājā, bet vissvairāk aizmirstu to ko nepierakstu.

Šito rakstot atcerējos, ka šidien neaizgāju uz ērču poti [es jau 3 rezi sāku no gala] un neaizsūtiju vienu līgumu brrr. Bet vakar bija slinkums no gultas velties laukā un to iegrāmatot kā darāmo šodienai .


Vakar vispār gulēt jau gāju 20:30, jo 3dienas bija no 7:00 līdz 2:00 naktī rēžims.

Bet daudz darot esmu sapratis, cik miegam ir liela nozīme manam organismas un arī tā pati ATPŪTA , jo prātam vajag vismaz reizi nedēļa atslēgties brīvam lidojumam. Man vel tas tik nesanāk .
Cilvēki ar vairāk distancējušies no manis, jo man tak nekad nav laika - līdz ar to atpūta ar sanāk grūtāk realizējams process.

Bet man izdosies. . es ticu .

Ja esi izlasijis līdz galam, varu tik apsolit kādu Tēju vai cepumu [alu es nevaru uz kādu laiku - tapc ar to necienāšu, gribēsies], jo šaubos ka Te bija kas interesants kādam citam, tik man.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?