blame ([info]blame) rakstīja,
@ 2007-02-25 13:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:snbrd gs

SNBRD GS
Sakarā ar to, ka tagad baisi bieži esmu   snovboarda aktivitātēs, izdomāju, ka no katrām sacensībām vajadzētu kaut vienu kadru izcelt, tā veidojo it kā zelta fondu vai nez ko :) Ar cerību , ka sezonas beigās tie kadri tik tiešām varētu spīdēt kā zelts.
Kritēriji jau tik tiešām subjektīvi - tik es pats vērtēju, kas man pašam šķiet sanācis viss labāk no katras konkrētas reizes.  :)
Tad nu aiziet ;)  nodēvēju to visu par SNBRD GS [Snowboard Gold Shot]

SNBRD GS NR.1 - Snow Party Mežezerā [10.02.2007]






(Ierakstīt jaunu komentāru)

pāris domas par skeit/snov foto
[info]f8
2007-02-25 14:22 (saite)
šim kadram, lai gan leciens ir labs, prasās tomēr plašums ap pašu braucēju, es kā skatītājs vēlētos redzēt nevis, ka viņš karājas gaisā, bet no kurienes viņš tur ir uzlecis, tādējādi novērtējot braucēja spējas. manuprāt skeit/snovbordaa ir svarīgi redzēt no kurienes uz kurieni notiek kustība. to savā ziņā atspoguļo biežā sekvenču bildēšana, jo viens kadrs izrauts no leciena konteksta īsti nav nekas, braucējs varēja nenosēdināt mega lecienu un tādēļ kadrs ar mega lēcienu savā ziņā ir negodīgs pret skatītāju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: pāris domas par skeit/snov foto
[info]blame
2007-02-25 15:28 (saite)
Pilnībā piekrītu, tā ari parasti cenšos ;)
Tads jau ir mans koncepts, rādīt no katras reizes iespējams labāko kadru, lai raisās diskusija, lai rodās progress , šajā konkrētājā vairāk atskaites punkts ir egļu galotnes - to esamība. :) bet protams pietrūkst uzmetiena vai nosēdiena vai abi divi :)

A sekvence..nes man kaut kā nepatīk viņas..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: pāris domas par skeit/snov foto
[info]f8
2007-02-25 15:32 (saite)
nav obligaati jaagraiza un jaaliek uz vienas bildes viss, bet smukas arii ir 6-12 bilzhu serijas kur bildes viena otrai blakus 1-4 rindaas novietotas. (taa kaa var redzeet aarzemju zhurnaalos)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: pāris domas par skeit/snov foto
[info]blame
2007-02-25 19:39 (saite)
Jup, tas ar ir redzēts, bet tik un tā, tādiem mērķiem manā galvā ir video . Noteikti , ka nu paspēlēšos kādā brīdī ar sekvenci, bet nepatīk kā izskatās.
+ man jau tie slaidi un trubas pilsētā patīk labāk nekā Big Air, bet iemācīšos bildēt visu labi .

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?