elina ([info]colder_) rakstīja,
Manuprāt, tas nav visiem. Nu, ja tev ir tāda skaista bālā āda- cepur nost! Kā Kimdena, kura speciāli balina sevi,hehe. Viņa vai bāla no skaudība spaliktu ;)
Esmu viens no brūno piekritējiem, jo kopš'bērnības mazs mulatēns bijis pat ziemas laikā, bet tad pusaudžu vecumā sākās ,ka balēju-haha! Un pēdējos piecos gados tikai eju uz solāriju,ja esmu Latvijā, tā teikt- sagatavotos pludmales sezonai,kas mums sākas maijā. Tā jau es neietu solārijā vai nesmērētu sev kaut vai mazu kārtiņu to dove gaiši brūno krēmu, bet lieta tāda,ja slēpšu savas sejas problēmas ar bālo pūderi, būšu līķis miljons dienas vecs, bet mazliet sevi pabrūninot (esot zilo asiņu un bālo seju zemē), tad gan pasmērēju sevi, bet līdz oranžo līmenim gan neesmu tikusi.

esmu tagad Latvijā. Un, lasot žurnālus,ko ome man pataupījusi, smējos,ka nodomāju,ka tur viens latvietis zināms cilvēks apprēcējies ar mulati jau, bet izrādījās mūsu pašu daiļava tikai par daudz solārija. un šodien staigājot pa rīgu likās,ka visi tādi burkānu sulu sadzērušies par daudz...

bet neuzskatu,ka tev vispār vajadzētu vai vajadzēja slēpt savu ādu,ja esi kā pēc latviešu standartiem dziesma dziesmiņas par meitenītēm ar smuki rozā vaidziņiem un bālu porcelāna sejiņu, :)))


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?