Emnemosyne ([info]domenique) rakstīja,
Jums noteikti vajadzētu apvaicāties tai meitenei, kas precas, ko viņa aptuveni gribētu. Ne visām iet pie sirds pārģērbšanās par zaķiem un prezervatīvu tirgošana Vecrīgā (uhu, weird), mūsu līgava toč neko tādu negribēja!
Mums bija divi plāni - plāns A un plāns B. Tā kā laiks bija sūdīgs, tad beigās pasākumu noreducējām uz plānu B. Plānu A es atceros tikai miglaini.

Plānojām visas saģērbties vīrišķīgās drēbēs (kostīmi, šlipses, hūtes), bet topošo līgavu vienīgo sapucēt sievišķīgu. Tādā paskatā būtu devušās ielās un pildījušas visus plāna B uzdevumus + likušas līgavai garāmgājējiem notirgot kkādus iepriekš sagatavotus tūdiņus. Piem, Vecrīgā cilvēki parasti ir diezgan atsaucīgi, un dažām labām kompānijām savācas pat tik daudz naudas, ka to var izmantot turpmākā vakara gaitā - dzērieniem kādā kafenē, klubā utt.

Plāns B izvērtās vairāk par pidžamu ballīti ar pāris uzdevumiem pirms tās, piem., upē pa vienam laidām vaļā balonus un likām pastāstīt kādu smieklīgu stāstiņu par katru bijušo pielūdzēju. Taisījām arī ātro aptauju par topošo līgavaini. Pie katra nākamā nepieklājīgā jautājuma līgavai bija jāliek mutē HubbaBubba košļene un ar tādiem kāmīšvaigiem jāatbild + jāuzpūš burbulis. Beigās sadāvinājām līgavas pūriņu (pirmās nepieciešamības zāles ģimenes dzīvei jebšu sirds pilieni, oglīte, grabulis, grāmata par laulību, roku dzelži, ziepes, ar ko vīram mazgāt galvu, riekstu standziņas (evilgrin), grāmata par laulību, lūpukrāsa, sos piezīmju blociņš ar visu mūsu baļļuka dalībnieču telefona numuriem utml. Varbūt banāli, bet moš kaut kas no šī noder :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?