Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

1. Feb 2019

20:26

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(15 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]biezpientaure
Date:1. Februāris 2019 - 22:40
(Link)
šīs ļauj regulēt maluma pakāpi - tas ir pirmais ko vajag. ja iegūstamais malums der izmantojamai metodei - tas ir otrais, ko vajag. kafija mežā no svaigi maltās - brīnišķīgi!
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:2. Februāris 2019 - 00:36
(Link)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:22. Februāris 2019 - 00:41
(Link)
no robustas sirds pa muti nekāpj laukā? visdrīzāk, maisījums, ne tīra.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:22. Februāris 2019 - 11:41
(Link)
pag, vjetnamā dzer tikai robustu. vēsturiski tāpēc, ka skaitās nevērtīgāka un var atstāt pašiem, nevis pārdot uz turieni, kur kotējas tikai arabika. apgrauzdē sviestā un zivenē un mauc.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:3. Marts 2019 - 17:29
(Link)
nuja, vjetnama ir pasaules lielākie robustas audzētāji. tajā ~2x kofeīna kā arabikā, šķiet, tas ir iemesls kāpēc pēc šuntēšanām liedz dzert šķīdeni (tajās robustas ir daudz saprotamu iemeslu dēļ).
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:3. Marts 2019 - 23:16
(Link)
lielākie audzētāji un droši arī lielākie dzērāji!
(Reply to this) (Parent)