19:15
Nu re, esmu izdzēris raķešpupu grauzdētavas mazo tūtu un atzinis par labām esam. Svaigi grauzdēta (nedēļu-divas atpakaļ) kafija, tas ir labi un pareizi, pēc tam nav ceļa atpakaļ.
Vienīgi, es būtu ar mieru pirkt kafiju mazliet pieticīgākos apstākļos, ja tas ietekmētu cenu, kas ir tieši 2x virs mana tolerances līmeņa. Šobrīd izskatās tā - mājās jums tas maksās tikpat, cik būtu uz vietas. Viss pārējais ir tiešām ok.
No otras puses, ja cilvēce nedzertu lētu kafiju (tātad, dzertu mazāk un/vai retāk), izpaliktu arī iespējamās med. blaknes, pārprodukcija u.c. šļura. Atceramies senākus laikus, kad kafiju dzēra ne daudzi, ne bieži (tipiski - brīvdienās) un ne 3-5x dienā no slaucenēm, kā tagad iegājies.
Ir arī Andrito, Gemosā. Cenas ~~
18-28 eur/kg.
jā, nudien! jau biju piemirsis, ka var aizbraukt pie viņiem.
reiz stokmanī redzēju ar +% un jau vairākus mēnešus vecu, bet tiešām jābrauc uz vietas.
veikali kopumā nejēdzīgi ceno kafiju - jā, par pirmo divu nedēļu svaigumu var prasīt pilno cenu, bet pēc tam par katrām 2ned. cenai būtu jākrīt par 10% un pēc 5mēn. to vienkārši var norakstīt zaudējumos, nevis otrā gada beigās rīkot kafijas dienas. reāli jau labākais ir pirmais mēnesis, tad ir atvasara un pēc 5 ir vecums - ar visām vecuma vainām.
jā vot man ir neliela problēma ar to, ka svaigi grauzdētu zolīdu single origin kafiju no piemēram monmouth londonā atvest tomēr ir 2x lētāk nekā raķetēs pirkt
Kur pirkt? Kas par raķetēm?
jā, smuki un labi jau tur ir, bet atzīstu ka neesmu viņu mērķauditorija.
paldies, beidzot kas saprotams!