Nu re, esmu izdzēris raķešpupu grauzdētavas mazo tūtu un atzinis par labām esam. Svaigi grauzdēta (nedēļu-divas atpakaļ) kafija, tas ir labi un pareizi, pēc tam nav ceļa atpakaļ.
Vienīgi, es būtu ar mieru pirkt kafiju mazliet pieticīgākos apstākļos, ja tas ietekmētu cenu, kas ir tieši 2x virs mana tolerances līmeņa. Šobrīd izskatās tā - mājās jums tas maksās tikpat, cik būtu uz vietas. Viss pārējais ir tiešām ok.
No otras puses, ja cilvēce nedzertu lētu kafiju (tātad, dzertu mazāk un/vai retāk), izpaliktu arī iespējamās med. blaknes, pārprodukcija u.c. šļura. Atceramies senākus laikus, kad kafiju dzēra ne daudzi, ne bieži (tipiski - brīvdienās) un ne 3-5x dienā no slaucenēm, kā tagad iegājies.