Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

10. Jan 2016

00:11

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(19 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]biezpientaure
Date:10. Janvāris 2016 - 10:15
(Link)
Nu, ja viņi pārbaudes/aizturēšanas laikā paši saplēš bēgļu apliecības (ņirdzot, ka rīt iedosiet jaunu), tad ir īstais brīdis deportēt personu bez bēgļa statusa.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:10. Janvāris 2016 - 11:50
(Link)
ECT tiesa to neatļaus. Var ielikt cietumā, bet nevar izsūtīt, nenoskaidrojot esošo statusu. Pazaudēti, saplēsti dokumenti netiks uzskatīts par pietiekamu iemeslu uzskatīt, ka šāda statusa nav.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:10. Janvāris 2016 - 12:06
(Link)
Tikai ne cietumā! Kāpēc Eiropas nodokļu maksātāji (arī uzbrukumos cietušās) jāsoda vēl ar šo dzīvnieku uzturēšanu, kuri no turienes iznāks nu jau kā pilnībā sagatavoti džihādisti?

Manā sapratnē, sistēmai ir tiesības pret sistēmas čītotājiem izmantot tās pašas metodes. Atcerēsimies, ko teica aģents Penja par Eskobara notveršanu - lai to paveiktu, nācās aizmirst par labo un ļauno. Un Eiropa šobrīd ir sasodīti tālu no šīs robežas.

es arī neredzu nekā nosodāma ja tajā brīdī kad Ķelnē jau bija sācies haoss, policija izmantotu metodes pūļa savaldīšanai. Nu tur, identificēt un ātri sagūstīt iniciatorus vai vismaz pēc iespējas pa cilvēkam no katra pūlīša, nekautrējoties izmantot spēcīgākus līdzekļus pretošanās gadījumā, līdz pat šaujamieročiem. Ja tas ir pretrunā ar likumu, tad atzīstiet to, bet jau pēc tam, nevis kā tagad - mēs vispār neko nedarījām un neaizstāvējām jūs, jo baidījāmies aizvainot brīnišķīgos ciemiņus.

Šeit ir viekārša loģika - ja saimnieks salā ielaiž mājā suni, bet tas sāk kāpt gultā un kampt gabalu saimniekam laukā no rokas, tad problēma tur nav tikai ar suni, bet jau ar saimnieku, kurš neizmanto savas prioritārās tiesības.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:10. Janvāris 2016 - 12:10
(Link)
Saprotams, ka policijai Ķelnē vajadzēja aktīvi rīkoties. Bet tas vien vēl nav iemesls atteikties no cilvēktiesībām, ja vispār tādi iemesli ir. Piedod, neko neesmu dzirdējis par aģentu Penju, un diez vai viņam ir taisnība.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:10. Janvāris 2016 - 12:21
(Link)
Te es piekrītu - nav iemeslu neievērot Vācijas iedzīvotāju cilvēktiesības.
(Reply to this) (Parent)