Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

11. Feb 2015

21:41

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(13 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]biezpientaure
Date:12. Februāris 2015 - 09:24
(Link)
Šobrīd Ukraina ne uz NATO, ne atpakaļ pie Krievijas. Ja nogriež augoni, tad tiek likvidēts mehānisms, caur kuru Krievija tieši ietekmēs Ukrainu. Lai separi baro paši sevi un atjauno sagrauto.

Ir vajadzīga armijas reforma un ieroči, moderni ieroču. Lai separiem pat prātā nenāktu provokācijas un reidi kaimiņvalsts Ukrainas teritorijā, jo nākamo 12st. laikā to noklātu ar blīvu apšaudi. Visa fiška ir atņemt viņiem neatkarības cīnītāju harizmu un padarīt par to, kas viņi patiesībā ir. Ja NATO pamanās strauji uzņemt Ukrainu, tad separi dabū lieliskus kaimiņus.

No praktiskā viedokļa - kur un kā izmitināt tos cilvēku daudzumus, kas gribētu pārcelties. Ukrainā, līdzīgi kā Latvijā, ziemas nav gluži tādas, lai cauru gadu dzīvotu teltī, savukārt pastāvīgās celtnes.....būsim reāli.
Savukārt palicējiem, kas atbilst noteiktam cenzam - vecāki par XX gadiem, kas vairs nav kustināmi tēlaini izsakoties, maksāt Ukrainas pensijas, bet tur ir problēma, kā atfiltrēt kaujiniekus un citus Ukrainai nelojālos. Tiem gan maksāt nevajadzētu.
(Reply to this) (Parent)