Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Komentāri

11. Feb 2015

[info]biezpientaure

21:41

Kamēr šie tur dala Ukrainu, ja ne Eiropu, man liekas ka esmu atradis izeju. Novelk līniju, vienā pusē Ukraina, otrā - neatkarīgās kolorado republikas. Tie, kuri grib palikt Ukrainā, pakojas un Ukraina tos ved prom pie sevis. Tie, kuri paliek, tie paliek savā maizē. No vienas puses - atdot tik lielu teritoriju žēl, no otras - beidzas karš, vismaz nav tam vairs iemeslu. Saņemiet neatkarību, brīvību no ukrbanderfošistiem, dzīvojiet savā galvā un Ukrainai lieciet mieru. Tobiš, vilks ir gatavs nograuzt slazdā iekritušo kāju, lai paliktu dzīvs. Jā, tur ir milzīgi mīnusi Ukrainai raktuvju, rūpnīcu veidā. No otras - veidojas iespēja restartēt attiecības. Nav fakts ka Krievija Donbasu sāktu uzturēt un varbūt pēc 10-20 gadiem reģions būtu gatavs sarunām ar Ukrainu.

es saprotu, ka tur ir visādas nianses kāpēc tas nav vienkārši izdarāms, vismaz nav ātri izdarāms, un varbūt šobrīd tam ir par vēlu.
ka pasaulei nevajadzēja tik ilgi spēlēt kārtis ar šuļeru, vajadzēja dot viņam tos pašus locītos dūžus atpakaļ.

nē, nav vajadzības rīkot sprādzienus Maskavā (sekli un bezspēcīgi), vajadzēja atvērt otru fronti Sibīrijā. Savaņģot Ķīnā pāris miljonu cilvēku, tādu nelielu pilsēteli, izdalīt zemesgrāmatas īpašumiem Sibīrijā un nodrošināt nokļūšanu, pabrīdinot ka tur apkārt vazājas nepiederošie un vēl laipni izsniegt ko nebūt no tūrisma preču veikala.

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..