Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

20. Mar 2013

06:36

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Pāris dienu laikā pienāca ziņas par bijušā kolēģa nāvi un esošā kolēģa diagnozi. Tā ir tāda sajūta, kā bērnībā - kad uz skolu atnākušais milicis šķiet atnācis tieši pēc manis, dēļ dražeju paciņas stadiona veikaliņā. Viss, slēpties un noliegt nav jēgas, esmu sasniedzams. Ap četrdesmit cilvēks apzinoties, ka ir mirstīgs, man šis posms turpinās. Sarkana sporta auto man nav, ar jaunām blondīnēm netiekos, bet ir jau vēl citi veidi, kā turēties pie dzīvesprieka. Bet es pieļauju, ka uzzinot ka ir neārstējami slims ar zināmu laika rezervi, cilvēks varētu sākt īstenot visādus klišejiskus sapņus. Es pat nevaicāšu, ko jūs darītu, jo tas viss tāpat ir teorija (protams, ja kāds nav tiešām jau mata galā).

Vienlaikus nāk prātā vecie cilvēki, kuri mirdami nenomirst un radinieki, kuri tos diendienā kopjot paši jau zaudē interesi par dzīvi. Varētu pateikt kādu standarta frāzi par dzīvi, kurā kā katlā ir visa kā gana, bet vienam pasmeļās vairāk, otram - mazāk, bet tas iederētos tikai kādā filmā. Dzīvē viss ir tiešāk.

(4 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]blond
Date:20. Marts 2013 - 08:47
(Link)
Man katra jauna vasara liekas kā laimēta loterijā.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:20. Marts 2013 - 09:18
(Link)
Jā, ziņa par Ati vakar ar tādu nospiedošu, briesmīgu regularitāti ielauzās apziņā visas dienas garumā un arī naktī. Baisi. Turklāt, vismaz tai laikā, kad mēs pazināmies, viņam taču bija visnotaļ veselīgs dzīvesveids, sportoja, ne dzēra, ne smēķēja, un jādomā, ka viņš to visu nebija uzsācis darīt lately. Vai vai vai.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:20. Marts 2013 - 12:04
(Link)
Neko neīsteno - virpo kā traks, jo gan sievai nav vēlmes tādu uzturēt, gan zāles maksā nepajokam. Aber dakteri dod cerību, ka vo ja saņemsies, papūlēsies, tad moš apturēsi procesu, aber tad jau kāds jauns medikaments ienāksies. Aber pie cerības salmiņa cilvēks turas itin krampjaini. :)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]misame
Date:20. Marts 2013 - 12:23
(Link)
Tas liek jautāt, vai bijušais kolēģis nebija vārdā Atis un vai mēs gadījumā vispār neesam pazīstami ārpus cibas?
(Reply to this)