Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

16. Jul 2012

08:12

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(6 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]biezpientaure
Date:16. Jūlijs 2012 - 10:52
(Link)
Droši vien, ka esmu palaidis garām daudzus plānošanas smalkumus, bet iespēja izvēlēties ledusskapi jau nav tas, kas ārkārtīgi stimulē domāšanu un ir kritiskais posms sabiedrības uzbūvē. Manuprāt, ja ledusskapju nebūtu vispār, tad domāšana darbotos izteiktāk, kautvai tādēļ ka domājot par pienu rītdienai būtu mazāk laika cilvēciskajām stulbībām šodien.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]watt
Date:16. Jūlijs 2012 - 11:27
(Link)
ir vienkāršāks veids: biežāk ieskatīties kādā Consumer Reports vai Stiftung Warentest ziņojumā, kura manta laba, kura mēsls.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:16. Jūlijs 2012 - 11:34
(Link)
Intereses pēc paskatīšos, bet aizdomas, ka tur acīmredzamās lietas - kuram kompresors iznīkst vai abstraktie "could not get used to it".
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:16. Jūlijs 2012 - 13:19
(Link)
Tā jau ir katra brīva izvēle: veltīt brīvo laiku stulbībām vai kam citam. Vecos laikos komunālā virtuvē vecis dzertu polšu no gāzētā ūdens automāta nopeterotas glāzes un stāstītu kā draņķa ledusskapi ar zilo izolentu sačinījis, tagad tas pats stāsts internetā, tikai akcenti un secinājuni mainījušies.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:16. Jūlijs 2012 - 13:45
(Link)
pieļauju, ka secinājumus izdara nebūt ne visi.
ģeņ prošol i h*j s ņim.

vēl runāt par brīvo laiku var runāt tikai nebrīves kontekstā. cilvēkam, kurš dara to, kas viņam patīk, nav brīvā laika, tāpat kā nav arī nebrīvā laika. viņam ir laiks un viņš pats izvēlas, kad un ko darīt.
(Reply to this) (Parent)