Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

6. Jan 2009

13:34

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

"Magone arī uzsver, ka celtniecības sākšanu un projektēšanu var uz laiku atcelt, par to nebūs nekādu sankciju, jo šāda iespēja, apzinoties ekonomisko situāciju, jau iestrādāta līgumos."

http://www.tvnet.lv/onlinetv/lnt/900_sekundes/article.php?id=329272

Acīmredzot, sankciju nav par līguma apturēšanu uz laiku. Laba shēma - apturēt varam (jo mēs paši vēl mazliet šugājamies), bet lauzt - maksājiet otstupnije. Kad ērce ir piesūkusies, pirms laika pati neatlaidīsies - vai nu tikai kad pierijusies, vai atliek izskrūvēt laukā ar visu galvu.

Līguma nosacījumus projekta finansētājiem - t.i. sabiedrībai - neviens pat negrasās publicēt. Močīt, kas te cits atliek?


Pie viena es apzinos, ka ja visus hrenus sāktu močīt, sāktos lūk kas - viena daļa močītāju strauji sajustu pārmērīgu kārdinājumu uzsildīt savas godīgās ķetnas, otra daļa vienā mirklī inteliģenti apdirstos un skrietu nožēlot grēkus, vaimanājot par sačakarēto karmu.

Pa to laiku močīšana iegrieztos pretējā gultnē un ietu vaļā tas, ko vēsturē sauc par pilsoņu karu. Atliek tikai minēt, kurai nometnei pieslietos demoralizētie sociālo izmaksu saņēmēji, kuri tajā laikā, saprotams, neko vairs nesaņemtu. Kam pieslietos armija, policija, visādi tur dienesti. Cik lielas rezerves vieni vai otri izķeksētu no ofšoru bankām, lai mēģinātu pardalīt un sagrābt varu. Kurš vēl gribētu pie šādas iespējas paķert pīrāgu - Krievijai atkal lieliska izdevība.

Nē, varbūt lai mūs tomēr dozēti drātē savējie?

(2 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]starro
Date:6. Janvāris 2009 - 14:40
(Link)
karš būs globālāks. laupīšanas karagājieni būs fundamentāli.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:6. Janvāris 2009 - 16:46
(Link)
Vajag betmenu nofraktēt :) IMO pilnīgi pietiktu, ja tos korupcijas dižozolus izgāztu ar visām saknēm un rodņām. Pēc tam tos 3000 ciktur galminiekus Salaspilī un nodarbināt ceļu darbos.
(Reply to this)