Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Oldskūl never dies

15. Jun 2007

10:47 - Oldskūl never dies

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Saņemot kopiju no meila ar subj. "kritiski" un PANIC + animētiem gifiem iekšā, kuru teiksim, trešā puse sūta klientam, man pavīd doma atbildēt autoram ar "dēliņ, vai ta šmuce jau biksēs ?", protams, ar CC visiem sākotnēji nobiedētajiem.
No kurienes jaunajiem tā histēriskā "nagla dirsā" pasaules uztvere ? Viņi tacu bļa talantīgi, viņi sukas visu zin labāk, un pirms parādīt darbu plānu, viņi jau ir nosaukuši duci bazwordu. Gavņuki.

(3 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]nfoworm
Date:15. Jūnijs 2007 - 11:39
(Link)
Hm... nu man te darbaa ir dazhi ne tik jaunie, kuri tolkam fishku nerubii, bet toties katru reizi, kaa rodas kaut mazaakaas aizdomas, ka kaut kas vareetu nebuut labi, suuta liidziiga rakstura mailus. Tad nu 90% gadiijumos tie tiek ignoreeti, un uz 10% tiek atbildeets kaut kas tikpat nesakariigs, kaa veestules tekstaa :D Rezultaataa - visi laimiigi :D
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:15. Jūnijs 2007 - 11:51
(Link)
ā, nu oldfārtiem savi prikoli - jānovelk līdz pensijai un ficuks trīc par visu kas nav saprotams. Man ir zelta vidus, kad visu saproti, visu vari; spēj iedziļināties i no tās, i no šitās puses, saproti ka viss ir fufelis, autors - mudaks un topiks - sūds :)
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]starro
Date:15. Jūnijs 2007 - 12:12
(Link)
pasēdi helpdeskā pie tālruņa, tad dzirdēsi cik daudz pasaulē ir avāriju un emerdžensiju , un tas rūp ne jau nu jaunajai paaudzei.

Vispār dzīves temps ir jauniem straujāks. Redz, kā mušas evolucionējušas - viņām tava iznīcinošās rokas straujā kustība uztveras kā lēmēta mazspējnieka bremzēti nepārliecinoša plātība
(Reply to this)