riebekle ([info]beneta) rakstīja,
@ 2005-06-10 14:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:interesants

šodien izskatās, ka ir tāda jauka diena. pamodos no telefona zvana, bet saruna nemaz nebija tik slikta. man māra no astro`n`out paziņoja, ka viņi būs koncertā- jē. tātad- pamodos 13:38 un nācu slēgt iekšā datoru, lai ievērtētu krievu grupu, ko viņa piedāvāja, ka šamie varētu spēlēt. nez, nez, kā tur sanāks- ka tik nesanāk tā, ka neiekļaujamies laikā. forša grupa- vismaz man patika- klever. variet ievērtēt.
http://www.realmusic.ru/songs/32109/
tadnu atbildēju, ka man jau patīk, bet nez kā tur iznāks- viss laiks it kā jau pilns. nu nez. varbūt šamie nemaz nebūšot rīgā. tad nu ar tādu jauku noskaņojumu aizkūpināju vīraku, uzliku, lai skan helēnas jaukās dziesmas + granātābolu namiņš + Mala + Punch. hē
un aidā atpakaļ pie zīmējuma. paķēpājos, uzsmēķēju istabā(mans jaunākais prieciņš), sajutos romantiski. tagad visa esmu ar krāsu nosmērējusies :) jānotīras un jāaizbrauc uz cetru- uz sojas veikalu. māsai rīt vārda diena un viņi taisīs šašļiku, bet es kā gādīga māsa, drauga māsa un pati sev aizdošos nopirkt sojas steikus, lai mums ar jāni un alīsi nebūtu jājūtas sliktāk kā tiem gaļēdājiem :D un rīt taču koncerts majoros uz kuru labprāt aizbraukšu. jā, jā, zinu- māsai vārda dienas svinības, bet es labprātāk apsveikšu māsu un došos uz majoriem, ne sēdēšu, apsveikšu māsu un tad garlaikošos. skatīšos kā kāds no manas ģimenes (tuvāks/tālāks radinieks- vienalga) lēnām piedzeras.
es izvēlos majorus! un vēl šodien jāiet uz kārtējo trulo kino filmu, bet es apsolīju..



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?