beibei ([info]beibei) rakstīja,
@ 2010-01-10 15:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
satiku p., viņš saka, ka trešdien vai ceturtdien vajag ierakstīt vienu gabalu, kamēr viņš atkal nav pārvācies no latvijas, kamēr nākamnedēļ šeit būs arī r.
pagājušā vasarā trio to spēlējām Liepājā, diskotēkā pie jūras. bet vispār tais laikos šitā grupa faktiski jau bija nomirusi beigta tāpat kā visas citas mūsu grupas vienmēr nomirst, piu piu (mēs tikai divreiz nedēļā tērējām laiku, bet tāpat nekas nesanāca).
tomēr uz miršanas robežas mūs aicināja kom. radio uz vidēji lielu telti par divsimt latiem. nahuj nahuj ar p. teicām, lai izliektos taisni un nevainīgi, ka nahuj tos vecos, ar ko nebija nekāda pavilciena. 1 spēka pārpilns r. aizpildīja vismaz divus. es atceros, ka bez mūzikas tur bija arī maiga mīlestība (pēc vētraina disko vidēja izmēra teltī mēs ilgi sēdējām liedagā uzbrauktā mašīnā pie miskastēm plašā skatā uz jūru, runājot, kādēļ visas mūsu grupas mirušas tik mokošā nāvē).
dziesmā ir kaut kas par feel the beat vai can’t stand the heat, nosaukumu neatceros. tāds stampājošs samērā nevērīgi spēlēts panku disko priekš jauniešiem


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?