Pilnmēness nogurdinātie - As above so below

About As above so below

Previous Entry As above so below20. Jun 2019 @ 23:45 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]dunduks
Date: 21. Jūnijs 2019 - 10:51
(Link)
1. Par sili - jā, tāda tur ir, jo futbola federācijās piķa ir daudz un daļa aiziet arī uz dalībvalstīm. Ne jau velti vecais čekists tik ilgi turējās pie šī pumpīša.

2. Attiecībā uz izspēli caur aizsargu ir divas iespējas:

2.1. tik tizli un nemākulīgi, ka nu nevar savādāk,

2.2. Treneru uzstādījums - tiki-taka (akcents uz bumbas kontroli, lai arī ne vienmēr ar virzību) var būt arī kā aizsardzības metode, ar bumbas kontroli nositot faktisko laiku, kad bumba ir spēlē, samazinot iespējas kaut ko izdarīt otrai komandai un tā rīkojās gan Swansea pirmajās sezonās pēc atgriešanās augstākajā līmenī, gan tā pati Anglijas izlase pagājušajā pasaules čempī. Ja pēc tam bumba tiek aizpiļīta uz priekšu kaut kur, tad vingrinājums gan paliek visai bezjēdzīgs. Es tagad neatceros, cik karsta bija tā diena, bet līdzīga, spēles intensitāti mazinoša, pieeja mēdz būt arī karstākā laikā.
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 21. Jūnijs 2019 - 11:09
(Link)
Diena bija karsta, bet spēle jau diezgan drīz bija 0:1, tad pēc tam 0:2, varētu domāt, ka tas varētu likt mainīt taktiku, jo kāda jēga vilkt laiku, ja tāpat visu laiku zaudē.
[User Picture Icon]
From:[info]dunduks
Date: 21. Jūnijs 2019 - 11:23
(Link)
Pie 0:1 ir vērts turpināt sākotnējo taktiku, jo viena epizode, kur paveicas un viss kārtībā. Pie 0:2 ir pavisam cita štelle.
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 21. Jūnijs 2019 - 11:13
(Link)
Intervija, protams, bija ar Gorkšu, nevis Indriksonu, bet, nu, izklausījās Gorkšs točno pēc 80o valsts iestādes vadītāja, kas atskaitās par neizpildītu plānu iestādē, no kuras neviens īsti nekad neko nav gaidījis. Praktiski nevienas konkrētas atbildes attiecībā uz to, ko taisās darīt.
[User Picture Icon]
From:[info]dunduks
Date: 21. Jūnijs 2019 - 11:25
(Link)
Nu es tā arī sapratu - tāpēc arī mans komentārs pagātnes formā :-) bet tā, Gorkšs nevienā brīdī kā funkcionārs nav pārliecinājis - ne priekšvēlēšanu gaitā, ne normālā darbībā, ne ārkārtas kongresā (ok, mani viņš īpaši nepārliecināja arī laukumā, lai arī Čempionšipa, Anglijas otrā līmeņa līgas, līmenī viņš bija).
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba