Pilnmēness nogurdinātie - stormin norman

About stormin norman

Previous Entry stormin norman16. Jul 2016 @ 09:59 Next Entry
(ir doma)
From:[info]unpy
Date: 16. Jūlijs 2016 - 13:32
(Link)
Ā, nē, viss kārtībā, pēc "Ja degtu veikals manā kvartālā, es arī interesētos, vai varēšu tur vēl kādreiz iepirkties" vairs jautājumu nav.
[User Picture Icon]
From:[info]krii
Date: 16. Jūlijs 2016 - 13:42
(Link)
Lūk. Cerams, ka analoģija ar "notiek nemieri zemē, kurā vairākkārt esmu patīkami vadījusi laiku, un mani interesē, vai tas būs iespējams arī nākotnē" ir pietiekami uzskatāma un nekādi nepadara mani par pašpasludinātu superanalītiķi un pasaules likteņu grozītāju.
From:[info]unpy
Date: 16. Jūlijs 2016 - 13:49
(Link)
Nu, es dzīvoju kaut kādās ilūzijās, ka brīdī, kad deg tuvākais veikals, cilvēki mēdz interesēties par to, kur ir otrs tuvākais veikals, ja tobrīd vajag iepirkties. Vai no personāla neviens nav cietis, ja personāls pazīstams. Gan jau vēl par kaut ko, bet ne jau nu par to, vai tajā veikalā vēl varēs iepirkties, jo tas ir kaut kā...neloģiski?
[User Picture Icon]
From:[info]krii
Date: 16. Jūlijs 2016 - 14:34
(Link)
Visi šie Tevis uzskaitītie aspekti ir kaut kādā savstarpēji izslēdzošā pretrunā ar manis nosaukto, vai kaut kā būtiski pārveido analoģiju?:)
Ai, Unpy, kādreiz Tu trollēji labāk.
Atvados (un, jā, man nebūs žēl, ja vēlreiz mēģināsi kaut kādā nepārliecinošā un samocītā veidā nosaukt citus, tostarp mani, par muļķiem).
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba